Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POMOCY Security Alert

JezuitaChrystus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wyłącz programy które pracują w tle spróbuj też wyłączyć antywirusa.

Pomogłem? 

Daj like, to nic nie boli :)

Opublikowano

Siema, mam ten sam problem, żadnych haxów ani cheat engine nie mam, ten niby tutorial co tu jest tez nicnie pomógł, mam wersje steamową.

Wyłącz zaporę / antywirusa,  w cmd lub pasku start wpisz msconfig następnie wejdź w zakładkę Uruchamiane i wyłącz usługi z których nie korzystasz.

Pomogłem? 

Opublikowano

Siema, mam ten sam problem, żadnych haxów ani cheat engine nie mam, ten niby tutorial co tu jest tez nicnie pomógł, mam wersje steamową.

Jeżeli założyłeś nowe konto, to pobierz grę normalnie, nie przez Steama. Steam ma problem z płatnościami w grze, dodatkowo pewnie jeszcze więcej błędów, których nie udało się wykryć.

Opublikowano

Jeżeli założyłeś nowe konto, to pobierz grę normalnie, nie przez Steama. Steam ma problem z płatnościami w grze, dodatkowo pewnie jeszcze więcej błędów, których nie udało się wykryć.

Nie wprowadzaj ludzi w błąd, bo akurat kiedy Skilla dodali na steama to do dzisiaj na nim gram i nie miałem żadnych problemów, błędów itp.

Pomogłem? 

Opublikowano

Nie wprowadzaj ludzi w błąd, bo akurat kiedy Skilla dodali na steama to do dzisiaj na nim gram i nie miałem żadnych problemów, błędów itp.

Nikogo nie wprowadzam w błąd, gra nie jest stworzona pod platformę Steam, wiele osób ma, bądź miała z nią problemy, między innymi ja też.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...