Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SKILL] Jak pozbyć się błędu 0xE019100B

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w tym temacie, pokaże Wam jak pozbyć się tego błędu!

2vnp3dx.jpg

Nie trzeba nic usuwać, ani ustawiać zgodność, oraz ustawiać jako administrator!

Wystarczy wyłączyć aktualizacje z paska takie jak:

-Adobe Reader (aktualizacja)

-Java(aktualizacja)

-Wyłączyć zbędne programy, antivirusa na czas gry

Mam nadzieje, że pomogłem, gdyż mi to pomogło rozwikłać ten problem. ;)

Pozdrawiam godfenixpl.

nfsw_FENIOOOO.png

Opublikowano

Poradnik może się przyda, ale takie coś jak z wyłączniem antywirusa itp. każdy wie. Jest to wina xingcode wystarczyło by odpalić jeszcze raz skilla. Dla nowych graczy się przyda. Like za chęci :)

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

Kumpel miał z tym problem :) Like!

Bardzo przydatne.

@

Like dam jutro, bo dzisiaj limit ;P

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie działa ... Mam wszystko wyłączone i problem dalej jest. 

50  -  100   200  -  300  -  400  -  500  -  600  -  700  -  800  -   900  -   1000

Opublikowano

Ten blad wyskakuje podczas aktualizacji o ile dobrze pamietam , gdy internet jest zbyt wolny i wolno pobiera aktualizacje.

@up: jaki masz internet (prędkość)

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

@up teraz mam wolny bo skończył mi się transfer i mam zapasowy. Zobaczymy 10 jak przyjdzie nowy transfer 

50  -  100   200  -  300  -  400  -  500  -  600  -  700  -  800  -   900  -   1000

Opublikowano

@UP

Jak masz z 10zł na tele to zamów sobie pakiet i będzie po problemie i nie będziesz czekał do 10.04.2014. Zgodzę się z @Jankensztajn  że ten błąd wyskakuje podczas aktualizacji.

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

@Jankensztajn ten błąd nie wyskakuje przez wolny internet. Po prostu są jakieś błędy.

Opublikowano

@godfenixpl umiem czytać ze zrozumieniem... Wyłączyłem wszyściusieńko...

Opublikowano

@godfenixpl nie mam żadnego innego hacka na komputerze oprócz fatal'a

• 2 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ludzie mam to samo! Spokojnie gralem gdzesz z 3 miesiące 2 razy aktualizowalem i wczoraj mi ty wyskoczylo jeszcze 2 godziny temu bylo wszystko okej. Po uruchomieniu kompa i wylączeniu aplikacji nic to nie dało ku mojemu zdziwieniu ze gdy odpaliłem potem kompa nie wyłączylem aplikacji a dzialalo do pewnego momentu. I ja mam taki problem ze raz to dziala a raz nie...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dzięki poradnikowi pozbyłem się tego ;p Wcześniej pojawianie się tego okienka było strasznie uciążliwe, a teraz wszystko bez problemu. Dzięki.

Z tego co wyczytałem to błąd ten wyskakuje jeśli macie włączony jakiś program który ingeruje z XinCode typu skype, steam, xfire, teamspeak itp.

DM2O42N.png

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam mam ten problem tzn ten błąd tylko że niby jakiś program 3 próbuje ingerować w grę i za choinę nie mogę z tym sobie poradzić zadnych czitów hacków ani nic nie mam powyłączałem już wszystko co możliwe i nadal to samo reinstal gry też nie pomógł, zaloguje się do gry chce wybrać serwer i rozpocząć rozgrywkę zaczyna ładować i nagle bym koniec ;/ co z tym zrobić ? jak z tym poradzić pomoże ktoś 

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Tez mmialem ten problem wystarczy na tym oknie kliknac LOG i tam mamy XC apliacja klikamy na  nia prawym i wybieramy przywroc poprzednie wersje u mnie zadzialalo 

1322392946-U421083.jpg
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Elo, mam ten sam problem niestety nie działa wyłączenie wszystkiego, mam odpalony tylko DFX audio enchacer, program to poprawy dzwieku, nawet jak go wylacze to ten sam error

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...