Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Globalna blokada

Kolumb_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem globalną blokadę (i jestem niezaufanym graczem), co ma na to wpływ. Obawiam się że to za tą grę z którą grałem haxem i dawał dokładne info ... Czy jeżeli usunę grę to automatycznie nie dostane vaca?

reklama.png

Opublikowano

Ban to ban juz nic z tym nie zrobisz volvo kocha rozdawac bany za haxy wiec sie nie dziw ...

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Dostałem globalną blokadę (i jestem niezaufanym graczem), co ma na to wpływ. Obawiam się że to za tą grę z którą grałem haxem i dawał dokładne info ... Czy jeżeli usunę grę to automatycznie nie dostane vaca?

Obawiam się że to głupie wytłumaczenie, jeżeli rzeczywiście ktoś ci dawał info takie że nagle wychylasz się idealnie wcelowany w typa to overwatch mógł zrobić swoje, chociaż wątpię bo ogarnięty typ rozpozna czy masz WH czy dostajesz info. Grałeś na haxach i tyle, bany od volv nie lecę same z siebie.

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Opublikowano

ja p******e, dostać untrusted i się jeszcze tłumaczyć

untrusted idzie TYLKO i wyłącznie za niesamowicie detected rzeczy, typu roll != 0, nospread, map origin hack czy detected injector

nie ma opcji że nie cheatowałeś

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...