Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odebrałem niezakupione buty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś rano odebrałem od kuriera paczkę zaadresowaną do mnie tyle że ja nic nie zamawiałem ;/ i pytanie czy grożą mi jakieś konsekwencje w przypadku nie zwrócenia obuwia jakieś kary finansowe itd... (no chyba że sami sie upomną ) 

Opublikowano

Dziś rano odebrałem od kuriera paczkę zaadresowaną do mnie tyle że ja nic nie zamawiałem ;/ i pytanie czy grożą mi jakieś konsekwencje w przypadku nie zwrócenia obuwia jakieś kary finansowe itd... (no chyba że sami sie upomną ) 

A może to prezent od kogoś?

Opublikowano

nadawca YesSport raczej wątpię .. swoją droga naklejka na paczce była niezle powalona przez DPD  .. waga: 5 kg i wartość : 4999.00  :D coś nieprawdopodobnego   sznurówki chyba z platyny :D

Opublikowano

nadawca YesSport raczej wątpię .. swoją droga naklejka na paczce była niezle powalona przez DPD  .. waga: 5 kg i wartość : 4999.00   :D coś nieprawdopodobnego   sznurówki chyba z platyny :D

A może waga do 5kg i wartość do 4999.00 ?

Opublikowano

Buty to Reebok Realflex 4.0 czy jakoś tak  generalnie bez rewalacji cena na metkach już normalna czyli 270

Jak masz w paczce rachunek to je zwróć zawsze to 300 zł w kieszeni ;)

BTW. żadnych kosztów nie poniesiesz bo to wina kuriera

Opublikowano

Po prostu je zwróć, to nie Twoja wina ale powinieneś je od razu odesłać z kwitkiem.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Oddawaj moje buty złodzieju albo będą ci grozić te konsekwencje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...