Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop po meczu

ReFaza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest szansa na drop czegoś innego niż skrzynki i szare skiny warte 0.03€ po meczu? Niebieskie albo chociaż jasnoniebieskie? Czy może dropnąć przedmiot w StatTraku? Gram bez żadnego żetonu.

Skąd się biorą Cobblestony? Dropią podczas jakiś specjalnych eventów tylko czy jak?

Opublikowano

Co do dropa po meczu to bez wykupienia operacji "żetonu" najlepszy itemek jaki może Ci wypaść to awp safari mesh lub jakieś ak-47 szmaragdowe pręgi, jeśli jednak masz operacje to istnieje możliwość wydropienia  dragon lora (najlepszy skin do awki). Cobblestona możesz otrzymać poprzez oglądanie turnieju tzw "majora" na twitchu bądź w grze, w ciągu roku są 2 lub 3 takie turnieje.

Opublikowano

Możesz dropnąć skrzynki od 3 centów do nawet 10€ ( Bravo case). Za wbicie lvl dropu w środe każdego tygodnia dostajemy drop randomowej broni z kolekcji lake, safehouse itp. Możemy dostać skina nawet za 1€. Miejąc aktualną operacje wildfire możemy dostać broń z kolekcji cobblestone, overpass, hot rod, gods and monsters. Lecą zwykle takie gówienka za 3 centy 7 centów 20 centów ja dostałem max 60 centów 2 tygodnie temu. Kolega na początku operacji awp za 4€. Masz z tą operacją szanse na drop skrzynki z nowej operacji ( kiedyś 2€ teraz już 10 centów) albo broni jak masz farta od 100€ do awp dragon lore za około 1k€. Cobblestony/souveniry to są pamiątki które dostajemy za oglądanie meczy w cs go podczas majora ( takiego wielkiego turnieju w cs go) Kolejny major jest już od 5-10 lipca może bedziesz miał szczęście i za oglądanie akurat uda ci się trafić :)

Opublikowano

A to można po prostu włączyć stream tego 5-10 lipca i odejść od pc? Są tam jakieś captchy czy coś? Nie bardzo jara mnie oglądanie jak ktoś gra, skoro sam mogę zagrać :p

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To kiedy ten drop cobblestonów? xD

Przecież sam sobie odpowiedziałeś, 5-10 lipca.

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Żeby mieć szansę na drop muszę oglądać stream na Twitchu połączonym z kontem steam, czy w "Oglądaj" w CS'ie?

Opublikowano

Możesz otrzymać dowolnego skina (pewno prócz tych najnowszych), ale szansa na zdobycie tych najdroższych jest malutka. ;p

Opublikowano

Muszę oglądać ten mecz? Czy wystarczy że połączyłem konto twitch z konto steam?

Niespecjalnie interesuje mnie patrzenie jak ktoś gra :/

Opublikowano

To po c**j się udzielasz jak cię CS nie interesuje? Musisz oglądać mecz. Grają np. Dust2 to co rundę leci paczka Dust2 do iluś osób z autografem osoby, która dostała w danej rundzie MVP.

Opublikowano

@Ememenss

Lubię grać w CS'a, ale nie interesuje mnie oglądanie czyjejś gry, skoro sam mogę zagrać  ;)

Spokojnie, nie wiedziałem, więc się zapytałem.

Opublikowano

*Skina Ze StatTrackiem nie wydropisz

*Cobbelstone - Mozesz kupic na rynku lub wydropic podczas ogladnia wiekszego "Majdżora"

*Jest Nawet Szansa na dopniecie Awp Dragon Lore po ukonczonym meczu ale szansa na to to jakies 0,0000000001 %

Opublikowano

Musisz konto twich połączyć z kontem steam i odpal sobie np. u izaka, bo on zawsze to streamuje i już

Tak dla jasności... izak nie komentuje każdego turnieju, bo musi mieć podpisany kontrakt z daną organizacją, której mecze chce komentować. Dlatego nie komentował np. tego majora, bo nie ma zawartej umowy z esl'em.
Opublikowano

Pewnie że mogą dropić lepsze skiny, mi bez żadnego żetonu wielokrotnie dropiły fioletowe skiny (nawet ostatnio dropłem fajnego kałacha :>), osobom przy mnie również różowe. Do czerwonych już potrzebny jest żeton.

Skrzynki z cobblestone (jak i z innych map) dostaje się podczas oglądania majorów gdy grana jest mapa cobblestone. 

Skrzynki takie jak bravo czy weapon case 1 wciąż dropią, ale bardzo rzadko (ostatnio jak komuś bravo dropnęła widziałem z miesiąc temu). 

@edit: stattraki dropią tylko ze skrzynek 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Na majorze wydropiłem cobbla i traina (cobblestone w półfinałach a train w finale).

Raz zdarzyło mi się dropnąć niebieski skin, parę razy jasnoniebieski i szary.

Wydropiłem i sprzedałem case: Bravo (8€), Chroma 3 (1€), Gamma (1,80€) + te 2 souveniry za jakieś 25€

Wychodzi na to że CS:GO zwrócił mi się z nawiązką  :yay: (zapłaciłem jakieś 15€, zwróciło mi się ponad 35€)

Wszystko czego chciałem się dowiedzieć, już wiem. Temat można zamknąć  ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...