Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt na zmniejszenie rozrzutu.

KaiwolS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie z czystej ciekawości ile kosztował by skrypt do myszki ew. takie coś jak miał kqly na zmniejszenie rozrzutu?? I u kogo można takie  coś zamówić ??  

(PYTAM Z CZYSTEJ CIEKAWOŚCI)

xD

Opublikowano

10€ i masz

No nie wiem czy (gdybym) to używał nie dostane bana?? A wiesz kto może takie coś robi?

Wiem, jakby stał się detected to byś dostał vac

Opublikowano

10€ i masz

No nie wiem czy (gdybym) to używał nie dostane bana?? A wiesz kto może takie coś robi?

A mi chodzi o takiego żeby dać 100-500-1k-5k dolarów i żeby był raczej cały czas nie wykrywalny dla vac i dla ow. I w miarę jakiś czas aktualizowany.

xD

Opublikowano

10€ i masz

A mi chodzi o takiego żeby dać 100-500-1k-5k dolarów i żeby był raczej cały czas nie wykrywalny dla vac i dla ow. I w miarę jakiś czas aktualizowany.

To szukaj na zagranicznych forach :)

Opublikowano

10€ i masz

10ojro na skrypt do pamięci myszki? Posrało Cie?

Może ty wiesz coś o tym???

10€ i masz

Możesz na pw podesłać takie forum, znam kilka ale nie widziałem żeby ktoś tam takie zaawansowane rzeczy robił.

xD

Opublikowano

za darmo masz undetected AHK no recoil, ale latwo mozna dostac overwatcha

to to wiem, ale działa to jak gówno bym powiedział 

xD

Opublikowano

Mam takie pytanie z czystej ciekawości ile kosztował by skrypt do myszki ew. takie coś jak miał kqly na zmniejszenie rozrzutu?? I u kogo można takie  coś zamówić ??  

przede wszystkim kqly nie miał skryptów na zmniejszenie rozrzutu, bo w jego przypadku nie było to potrzebne. Samo wykupienie płatnych cheatów to troszkę bezsens, bo i tak jest spora lista osób, które na nich grają i nawet gdybyś się dobrze krył, to nie masz pewności, że np. jutro nie dostaniesz bana. Najlepszą opcją w tym wypadku jest zlecenie wykonania prywatnego cheata (z którego korzystałbyś tylko ty). Koszty jednak są spore, bo każda aktualizacja programu, to $ dla programisty. Tak, więc taniej wyszłoby z boostowaniem :)

Oczywiście sporo myszek programowalnych daje możliwość zmniejszenia rozrzutu podczas strzelania. W tanich myszkach z serii a4tech bloody już jest wbudowana taka funkcja. Po odblokowaniu core 3-4 mamy możemy konfigurować sobie rozrzut dowolnej broni. Czy jest to dozwolone? nie. 

Opublikowano

przede wszystkim kqly nie miał skryptów na zmniejszenie rozrzutu, bo w jego przypadku nie było to potrzebne. Samo wykupienie płatnych cheatów to troszkę bezsens, bo i tak jest spora lista osób, które na nich grają i nawet gdybyś się dobrze krył, to nie masz pewności, że np. jutro nie dostaniesz bana. Najlepszą opcją w tym wypadku jest zlecenie wykonania prywatnego cheata (z którego korzystałbyś tylko ty). Koszty jednak są spore, bo każda aktualizacja programu, to $ dla programisty. Tak, więc taniej wyszłoby z boostowaniem :)

Oczywiście sporo myszek programowalnych daje możliwość zmniejszenia rozrzutu podczas strzelania. W tanich myszkach z serii a4tech bloody już jest wbudowana taka funkcja. Po odblokowaniu core 3-4 mamy możemy konfigurować sobie rozrzut dowolnej broni. Czy jest to dozwolone? nie. 

wiem że nie miał na zmniejszenie rozrzutu, po prostu byłem nie wyspany i nie wiedziałem co pisze  sry.

A co do tych myszek to wiem ale takie myszki do cs się nie naddają. 

U kogo mogę o taki płatny cheat na zamówienie kupić??? i czy skinami można płacić czy raczej bd musiał je sprzedać??

xD

Opublikowano

10€ i masz

10ojro na skrypt do pamięci myszki? Posrało Cie?

Może ty wiesz coś o tym???

10€ i masz

Możesz na pw podesłać takie forum, znam kilka ale nie widziałem żeby ktoś tam takie zaawansowane rzeczy robił.

Musisz znać dobrego programiste.. poszukać w necie, to na pewno Ci zaprogramuje cheat do pamięci myszki, ale myślę, że 1000 zł+

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Można kupić myszkę z gotowym takowym skryptem. Mój kolega miał wbudowany w myszkę do rozrzutu AK przez co jak strzelał to w jeden punkt :D Ale nie używał bo on nie jest takim cziterem hehe

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Można kupić myszkę z gotowym takowym skryptem. Mój kolega miał wbudowany w myszkę do rozrzutu AK przez co jak strzelał to w jeden punkt :D Ale nie używał bo on nie jest takim cziterem hehe

Tylko że te skrypty w tych myszkach są ch*jowe. Lepiej wydać 1000 euro chyba na skrypt który bd na ov wyglądał jak normalny człowiek a nie.

xD

Opublikowano

­Co do twojej kwestii:

Sugeruje ona iż nie chcesz używać cheatów itp..

Tutaj także to sugerujesz:

10€ i masz

Lecz tutaj widać, że jednak chcesz używać:

10€ i masz

Więc powiem tak:

- Nie pisz głupot w temacie(chodzi o to pytanie z "czystej ciekawości"

- Programista weźmie za to około 500 - 700 $

- Łatwo go nie znajdziesz.

otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano

­Co do twojej kwestii:

Sugeruje ona iż nie chcesz używać cheatów itp..

Tutaj także to sugerujesz:

10€ i masz

Lecz tutaj widać, że jednak chcesz używać:

10€ i masz

Więc powiem tak:

- Nie pisz głupot w temacie(chodzi o to pytanie z "czystej ciekawości"

- Programista weźmie za to około 500 - 700 $

- Łatwo go nie znajdziesz.

No bo nie chce go używać, nawet jeśli sugeruje to i tak szkoda mi konta i skinów.

xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...