Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak ,,zaimponować" administracji teamspeak 3?

MasterFizzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym was poprosić, o to żebyście, pomogli mi w jednej rzeczy...

Otóż, na pewnym serwerze [Nie Podam jakim bo boję się bana], bardzo zależy mi na randze Administrator.

Chciałbym zabłysnąć czymś, o czym nie mieliby pojęcia abym miał większe szanse. Prosił bym Was o porady, z góry dziękuję i Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam,

Aby zaimponować komuś musisz być pierwsze co to być osobą godną zaufania. Pisząc tutaj taki temat, większość osób co przeczyta temat Cię wyśmieję że taki temat stworzyłeś. Według mnie jeżeli chcesz mu/jej zaimponować, musisz coś ciekawego zrobić na jego serwerze.

Ps. Pobierz sobie clownfish i wtedy będziesz prze kozak

Pozdrawiam :D :D :D

Opublikowano

Z tego co zauważyłem połowa serwerów ma niezablokowanego Whisper List'a.Spróbuj może akurat zadziała i z innego kanału skontaktujesz się z adminem xD

A tak ogólnie jak zależy Ci na randze administrator to po prostu zagadaj i spytaj się co jest wymagane i co możesz zrobić, aby ją dostać.

Opublikowano

Otóż, na pewnym serwerze [Nie Podam jakim bo boję się bana], bardzo zależy mi na randze Administrator.

Chciałbym zabłysnąć czymś, o czym nie mieliby pojęcia abym miał większe szanse. Prosił bym Was o porady, z góry dziękuję i Pozdrawiam.

Witam serdecznie,

Jeżeli będziesz miał problem z dziewczyną to też zapytasz na mpcforum jak ją poderwać? Może będziesz szedł głębiej i będziesz pytał o sprawy dot. seksu.

Weź chłopaku zacznij myśleć, gdyż masz pokazać swoją osobę, a nie maskę którą przybierasz. Ogarnij się! Myśl!

Jeżeli faktycznie otrzymasz wskazówki od ludzi to nawet nie będziesz wiedział nic.

Nie czekaj na gotowca, tylko działaj!

"Boję się, że dostanę bana" .... Jest tak wiele serwerów Teamspeak, że możesz je zmieniać jak rękawiczki.

Zapytaj się Administracji serwera to się dowiesz.

Drop the Bomb.

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Właśnie w tym problem, że znam się dość długo i było bardzo blisko, lecz zawsze trafiał się ktoś starszy, o identycznych umiejętnościach. Głównym problemem jest to, że jestem dość młodym człowiekiem. Wiadomo kogo się wybierze jeżeli ma się możliwość wybrania młodszego i starszego o tych samych umiejętnościach...

Potrzebuję, czegoś takiego przez co będą zadziwieni i zdumieni, potrzebuję znaleźć jakiegoś błędu lub dodać coś bardzo fajnego... Dziękuję, że staracie się pomóc.

Opublikowano

Właśnie w tym problem, że znam się dość długo i było bardzo blisko, lecz zawsze trafiał się ktoś starszy, o identycznych umiejętnościach. Głównym problemem jest to, że jestem dość młodym człowiekiem. Wiadomo kogo się wybierze jeżeli ma się możliwość wybrania młodszego i starszego o tych samych umiejętnościach...

Potrzebuję, czegoś takiego przez co będą zadziwieni i zdumieni, potrzebuję znaleźć jakiegoś błędu lub dodać coś bardzo fajnego... Dziękuję, że staracie się pomóc.

Wiek to liczba.. Jeżeli nie traktują Ciebie poważnie to polecam zmienić serwer.

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Witam serdecznie,

Jeżeli będziesz miał problem z dziewczyną to też zapytasz na mpcforum jak ją poderwać? Może będziesz szedł głębiej i będziesz pytał o sprawy dot. seksu.

Weź chłopaku zacznij myśleć, gdyż masz pokazać swoją osobę, a nie maskę którą przybierasz. Ogarnij się! Myśl!

Jeżeli faktycznie otrzymasz wskazówki od ludzi to nawet nie będziesz wiedział nic.

Nie czekaj na gotowca, tylko działaj!

"Boję się, że dostanę bana" .... Jest tak wiele serwerów Teamspeak, że możesz je zmieniać jak rękawiczki.

Zapytaj się Administracji serwera to się dowiesz.

Drop the Bomb.

Nie zamierzam, się kłócić... napisałem zaimponować w cudzysłowie, co znaczy że to nie jest dosłownie! Jeżeli Ci się nie podoba to nie musisz odpowiadać... forum jest po to aby rozmawiać na różne tematy i wzajemnie sobie pomagać!

Wiek to liczba.. Jeżeli nie traktują Ciebie poważnie to polecam zmienić serwer.

Traktują mnie normalnie, tyle że wiadomo, że na teamspeaku siedzą też osoby starsze ode mnie. Wiadomo, że wybiorą starszego dlatego, że jest ,,niby" bardziej ogarnięty.

Opublikowano

rozwal ts'a, powiedz ze znalazles luke.

Musisz sam dzialac, spytaj jakie sa wymagania, sprobuj. Jezeli proba nie powiedze sie, kup ts'a (hosting), lub vps'a, postaw ts'a, zostan 'adminem'

Opublikowano

Jeśli chcesz mieć admina to pokaż po prostu swoją wiedzę jeśli ją posiadasz wiek nie będzie miał żadnego większego znaczenia. Ponieważ to tylko liczba a człowiek człowiekowi nierówny. Więc jeśli umiesz coś to powiedz o tym żeby osoba rekrutujaca poznała twoje umiejętności i to na ich podstawie podjęła decyzję o przyjęciu na stanowisko administratora.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...