Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje redaktorów

GGoldRock2k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wiem ze moze to nie jest dzial do tego ale nie mam gdzie tego napisac szukalem wszedzie ale na wszystko o zapytaniu redaktot bylo w dziale cs 1.6 ale nie o tym teraz

Poszukuje redaktorow do prowadzenia ze mna strone o technologii prawie mam wszystko gotowe oczekuje tylko teraz na reklamy oras pare rzeczy taki funkcjonalnych jak i estetycznych tylko ze jest jeden maly problem ze aktualnie nie mam jak za to placic chodzi mi o to ze pisanie artykulow nie bede nic dawac jak na razie. Wszystko sie moze zmienic jak sam serwis bedzje mial przychody oraz bede dostawal pieniądze za reklamy gdzie bede mogl utrzymac serwer. W dalekiej przyszłości jesli po zaplaceniu wszystkiego czyli oplata domeny oplata serwa itp itd nie bedzie problemy aby placic dla was jako redaktorów prace oferuje na rok iz na tyle na razie mam wszystko opłacone oczywiscie nie będziecie sami pisac jak tez sie bede angażować kazdy bedzie mial swoja role w serwisie. Wszystko stoi na wordpresie bo uznalem ze jak narazie to jest najlepsza alternatywa oprocz serwisów platnych.

Co zamierzam?

Jesli projekt po roku czasu nie bedzje mial zadnych przychodow zadnych uzytkownikow po prostu pozostawie projekt i nie bedzie dalej kontynuowany. Jezeli jednak projekt wypali nie bedzie problemy zebym dalej go prowadzili napewno nie sprzedam go dla kogos innego jesli projekt wypali iz nie chce zostawiac redaktorow ktorzy by ze mna pracowali zostali w obcych rękach bede próbował wypromowac jak najbardziej moge reklamy na google i w innych serwisach wiec napewno nie myslcie ze po prostu zostawie projekt i z nadzieją ze sam sie wypromuje chociaz wiem ze jak content bedzie dobry to jest mozliwe ale nie w tym rzecz.

Co oferuje?

• Rok darmowego starzu na rozwinięcie swoich możliwości.

• Płacę jezeli wszystko pojdzie dobrze.

• Dobrego zaufanego przez ludzi właściciela czyli mnie jak narazie nie mialem zadnej przykrej opinii o sobie chyba ze kiedys jak prowadzilem siec serwerow. Ale to bylo dawno i zapomniane.

• Serwis z dużą możliwością rozwoju.

Co oczekuje?

• Dobrego contentu na serwisie nie chcialbym zeby strona upadla przez slabe artykuły, nie mowimy tez tutaj ze ma to byc top level jezyka polskiego ma byc tez zrozumialy dla osoby nie letnich iz wiadomo ze to od nich bedzie najwiekszy przyrost. Kazdy wie ze młodzież interesuje sie technologia.

Chyna to na tyle co chcialem napisac wiecej informacji możecie sie dowiedziec od mnie na pw lub na maila [email protected]

\\Edit

Pisane z telefonu w szkole wiec sorry za ortografie.

Logo_IGracze.png

Opublikowano

Planujesz jakis wielki projekt, myslisz ze reklamowanie sie na mpc w dziale pogaduszki to wlasciwy krok? Nie ma stron temu poswieconych?

Opublikowano

Planujesz jakis wielki projekt, myslisz ze reklamowanie sie na mpc w dziale pogaduszki to wlasciwy krok? Nie ma stron temu poswieconych?

Sorry ze bede nie miły ale czy w temacie pisze zebyś podał swoja opinie nie za bardzo jesli chcesz zostac redaktorem nie ma sprawy przejdźmy na PW a jak nie to nie prosiłem ciebie o zdanie ale dziękuje ze mi uświadomiłeś ze juz takie strony są. Ale ja chce dać szanse dla innych mało znanych redaktorów oczywiście nie chce mówić ze ma niskie kompetencje ale wiadomo ze np Wirt******Pol*** nie przyjmie byle kogo ja tez nie ale chce dać szanse na rozwój.

Jeszcze takie pytanie chociaż przeczytałeś cały temat czy oceniłeś jak to się mówi po okładce czyli po pierwszym zdaniu w tym temacie.

Logo_IGracze.png

Opublikowano

Sorry ze bede nie miły ale czy w temacie pisze zebyś podał swoja opinie nie za bardzo jesli chcesz zostac redaktorem nie ma sprawy przejdźmy na PW a jak nie to nie prosiłem ciebie o zdanie ale dziękuje ze mi uświadomiłeś ze juz takie strony są. Ale ja chce dać szanse dla innych mało znanych redaktorów oczywiście nie chce mówić ze ma niskie kompetencje ale wiadomo ze np Wirt******Pol*** nie przyjmie byle kogo ja tez nie ale chce dać szanse na rozwój.

Jeszcze takie pytanie chociaż przeczytałeś cały temat czy oceniłeś jak to się mówi po okładce czyli po pierwszym zdaniu w tym temacie.

Ale to jest wolny kraj i nie musimy mieć twojej zgody żebyśmy wyrażali swoją opinie, zakładając tu temat musisz się liczyć, że będziemy odpowiadali i pisali co o tym sądzimy nawet jak sobie tego nie życzysz.

Polecam reklamować się na forach o csie bardziej, tutaj wątpię, że to wypali, polecam również zrobić reklame na fb i Ją wykupić aby znalazła się w "sponsorowanych".

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Ale to jest wolny kraj i nie musimy mieć twojej zgody żebyśmy wyrażali swoją opinie, zakładając tu temat musisz się liczyć, że będziemy odpowiadali i pisali co o tym sądzimy nawet jak sobie tego nie życzysz.

Polecam reklamować się na forach o csie bardziej, tutaj wątpię, że to wypali, polecam również zrobić reklame na fb i Ją wykupić aby znalazła się w "sponsorowanych".

Ja to wszystko rozumiem i dzięki za rade, ale takie cos bardziej dołuje osoby niż je motywuje akurat doceniam co powiedział tak samo to co ty napisałeś ale fajniej by było jak by zhejtował ale tez napisał jak bym mógł to naprawić np tak jak ty.

Logo_IGracze.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...