Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystkie gry na steam są dla ameb. Gdyby nie wprowadzili tam takiego czegoś jak ekwipunek to steam by upadł i to jest 100% prawda.

Ale pierdolisz, to obecnie jedyna sensowna platforma cyfrowej dystrybucji, nie ma konkurencji więc na pewno by nie upadła bo wątpię żeby ludzie wrócili do kupowania wersji pudełkowych.

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystkie gry na steam są dla ameb. Gdyby nie wprowadzili tam takiego czegoś jak ekwipunek to steam by upadł i to jest 100% prawda.

>Miej avatar ze Life Is Strange

>Mów że wszystkie gry ze steama są dla ameb

>Zabij się 

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Opublikowano

Ale skoro masz taki problem to po co w ogóle wchodzisz na cudze profile?

Tak trudno jest mieć po prostu wyjebane...

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

No ewidentnie jemu jest ciężko :D

Mnie też to często irytuje ale co ja u diabła niby mogę zrobić ? Nic...

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Troszkę trudno nie widzieć nicków osób dookoła. Imo ja je po prostu ignoruje, bo większość jest po prostu idiotyczna.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Nie lubie nicków typu <3 paula bo tak naprawde c**j to obchodzi jaką dziewczyne chłopaka kochasz a niektórzy zachowują się jak rycerze. Głoszą imie swojej panienki w nicku aby każdy wiedział

Opublikowano

Wiadomo, że te nicki są głupie, ale mieć o to ból dupy i się tym przejmować, to to dopiero jest cebulactwo i mentalność polaczka.

Opublikowano

Ludzie sami decydują o swoich nickach, wiadomo, że ktoś z nazwą XjestemzjebemXpompa nie będzie wartościową osobą, ale nikt mi nie każe podejmować z nim rozmowy. I tak, od czasu do czasu oglądam chińskie bajki.

Opublikowano

Ludzie sami decydują o swoich nickach, wiadomo, że ktoś z nazwą XjestemzjebemXpompa nie będzie wartościową osobą, ale nikt mi nie każe podejmować z nim rozmowy. I tak, od czasu do czasu oglądam chińskie bajki.

"od czasu do czasu" :v

Nazwałeś temat "wkurzający Polacy", a mnie właśnie wkurzają osoby takie jak Ty, którym wszystko nie pasuje. :/ 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Nazwałeś temat "wkurzający Polacy", a mnie właśnie wkurzają osoby takie jak Ty, którym wszystko nie pasuje. :/ 

Trzeba się przyzwyczajać, mnoży się ich coraz więcej a stają się coraz bardziej irytujący :D

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

życie

ref

Opublikowano

Spoilerów to nie ma komu zrobić. Tyle przewijania w dół, że głowa boli.

Co do tematu, to każdy ma prawo do nicku jaki chce i nic nikomu do tego. Jak Cię to denerwuje, to może zajrzyj do psychologa.

Opublikowano

Spoilerów to nie ma komu zrobić. Tyle przewijania w dół, że głowa boli.

Co do tematu, to każdy ma prawo do nicku jaki chce i nic nikomu do tego. Jak Cię to denerwuje, to może zajrzyj do psychologa.

Myślę, że tanki są spoko.

ref

Opublikowano

Ej, ale ogólnie to serio aż oczy bolą przy takim nicku, to jak pisać list do pana

Jananananana12nananan2nnananna Grzegrzółkiaskiego2wirarza

I spróbuj to przepisać 

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...