Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto kupić PSP 2XXX?

lewus123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie.

Dostałem ofertę od kolegi ze za mój telefon (Xperia Z) z samą ładowarką simlock orange chce mi dać psp 2xxx (europejskie) przerobioną chickchenem czy jakoś tak+ etui folia i futerał. Do tego dopłaca mi 150 złotych.

Nie wiem czy brać dlatego chciałem się tutaj dowiedzieć :D. Nagradzam lajkami oczywiście

Opublikowano

Na telefonach się zbytnio nie znam, ale widzę, że ta Xperia jest ponad 2x droższa niż samo PSP. Także pod kątem cenowym już się nie opłaca.

Teraz kwestia tego czy masz jakiś drugi telefon na stanie? Jeśli masz, a ten po prostu nie jest Ci potrzebny lub też masz problemy z jego sprzedażą, to możesz się zamienić, o ile faktycznie chcesz mieć PSP.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Jeżeli sprzedanie tego PSP wyjdzie ci korzystniej niż sprzedanie twojej Xperii, to bierz ten deal.

Masz możliwość przetestować tego PSPka przed podjęciem wyboru? Warto byłoby sprawdzić czy nie jest uszkodzony / ile bateria trzyma przed podjęciem decyzji.

"Let them fight."

1eJyg6V.jpg

Opublikowano

Za te psp dostaniesz ~150zł z kartą pamięci. Jeśli ma bogatszy zestaw(typu kilka/naście gier to wiadomo, za więcej). Weź od niego ~250 i się zamień, tak będzie sensownie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...