Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CraftHC.PL Szuka programisty java Wymagam doświadczenie

HARD_1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Cie drogi użytkowniku tego forum, jeżeli natrafiłeś na ten temat przypadkowo to wyjdz z niego bo nic tu sie dla Ciebie nie znajdzie.

Wracając do tematu, Szukam programisty tak jak w tytule

Co oferuje:

- Posiadam maszyne sponsorowana przez hosting CraftHOST.PL która utrzyma +- 250 graczy

- Na ostatniej edycji grało około 150 graczy [Caly czas wykupuje reklamy od YouTuberów]

- Range programista na serwerze

Co oczekuje:

- Wykrywania tak zwanych "crasherów" jak i ataków DDoS abyś załatał ten problem

- Wynagrodzenie daje tylko wtedy, gdy dobrze zabezpieczysz serwer to jakiś % z Itemshopu poleci do Ciebie

- Umiejętność pisania prostych pluginów

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nie załatasz crasherów, a "odfiltrowanie" DDoSów bezpośrednio już na maszynie bez routera brzegowego, nic ci nie da.

Oferujesz jakieś wynagrodzenia materialne?

Opublikowano

@Riveilli

Nie załatasz crasherów, a "odfiltrowanie" DDoSów bezpośrednio już na maszynie bez routera brzegowego, nic ci nie da.

Oferujesz jakieś wynagrodzenia materialne?

Napisał, że jak wszystko zabezpieczysz to jakiś % z itemshopu będzie szedł do Ciebie, nie warto.

Opublikowano

Mówiąc crashery myślisz o protocol hacku? Bez dedyka/vpsa nie zrobic antyddosa. Sam serwer mc to tylko 1 proces całego serwera ;)

sygnatura_mpc.png

Opublikowano

1. Crafthost to dupny hosting, nie da się wgrać własnego silnika (z tego co wiem), więc załatanie crashera jest mało możliwe przez panel lub jakiś plugin.

2. To samo z DDosami. Przez panel hostingowy powstrzymasz żadnego ataku.

3. "YouTuberów" - liczba mnoga. Ci youtuberzy muszą mieć strasznie mało subskrypcji jeśli grało tylko 150 osób.

Caly czas wykupuje reklamy od YouTuberów

4. Co jeśli na serwerze będzie ~20 osób i nikt nie kupi Vipa czy innej usługi z ItemShopu? Co w takim razie otrzymałby programista?

Jeśli chcesz zabrać się za serwer to polecam najpierw zmienić hosting, bo już to odstrasza.

Opublikowano

@up Mam oferte sponsorowana przez crafthost Typie, Jestem doświadczony byłem byłym właścicielem serwera gdzie gra 500 osób. Co do pkt 4 to by napewno ktoś kupił i nie 20 osób by wbiło ale 150-200 ;)

Co do pkt 2,1 Crafthost zapewnia że jeżeli sie ma od nich oferte indywidualną to można ;)

1390144171-U592769.png

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...