Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowa gra MMORPG z otwartym światem/Prosze,czytaj.

Koxu155

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! W tym temacie poprosiłbym Was o jakąś darmową grę MMORPG z otwartym światem. Ale jeżeli nie ma,może być bez otwartego świata [open world] ale jakaś dobra. No i żeby serwery nie świeciły pustkami...

i II pytanie,w 1 temacie... :D

Co zrobić,żeby Lineage 2 nie przycinało? 

Komputer: [i tutaj proszę, powstrzymajcie się od odpowiedzi typu ''EJJJJ,CO ZA RZĘCH!''

Windows 7 Home Premium 32bit [Może lepiejj 64bit?]

Pentium Dual Core E5300 2.60GHz

ATI Radeon HD 4550

2 gb ram

;_; Dzięki! 

Budowniczy
Opublikowano

1 pytanie  - od siebie serdecznie polecam następujące tytuły:

-World Of Warcraft

-Aion

-Star Wars The Old Republic

-TERA Online

2 pytanie - przeczyść rejestr CCleanerem, pobierz najnowsze sterowniki i oczyść wnętrze komputera z kurzu. Zaś najprostszym i najlepszym rozwiązaniem będzie format ;)

Opublikowano

1. Może Aion?

2. Najprościej to zmniejszyć ustawienia graficzne, wyłączyć zbędne procesy działające w tle.

Opublikowano

-World Of Warcraft

-Aion

-TERA Online

2 pytanie - przeczyść rejestr CCleanerem, pobierz najnowsze sterowniki i oczyść wnętrze komputera z kurzu. Zaś najprostszym i najlepszym rozwiązaniem będzie format ;)

Format...robiłem. :)   

No a więcej tytułów by się nie znalazło?:) Głównie chodziło mi o tytuły FREE TO PLAY [darmowe].

1. Może Aion?

2. Najprościej to zmniejszyć ustawienia graficzne, wyłączyć zbędne procesy działające w tle.

Aion,no okej, ale jaki lepszy, od Gameforger'a czy od NCSoft'u? :) Na wersji GF jest dużo graczy? 

Opublikowano

-World Of Warcraft

-Aion

-TERA Online

Format...robiłem. :)   

No a więcej tytułów by się nie znalazło? :) Głównie chodziło mi o tytuły FREE TO PLAY [darmowe].

1. Może Aion?

Aion,no okej, ale jaki lepszy, od Gameforger'a czy od NCSoft'u? :) Na wersji GF jest dużo graczy? 

Gameforge, dużo polaków.

Co do WoWa, abonament chyba możesz kupić normalnie w grze.

Zerknij jeszcze na Guild Wars 2, można powiedzieć, że jest f2p :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...