Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podróby butów

Gość Mistrzu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

typeczku przecież będą ci na plecy pluć jak zobaczą airmaxa bez loga najacza i z napisem airgood czy coś w ten deseń odpuść nie bądz jakimś menelem kurrwa xD

23d5997a573e9.jpg

Opublikowano

Ale mi nie chodzi o to, żeby tam był znaczek nike, czy coś, marka nie ma znaczenia. Chodzi głównie o to, że dać za buty 500 600zł, to nie jest dla mnie mało panowie, są inne - ważniejsze wydatki, a mimo wszystko chciałbym poszukać zwykłych butów w takiej formie budowy. :)

Opublikowano

Ale mi nie chodzi o to, żeby tam był znaczek nike, czy coś, marka nie ma znaczenia. Chodzi głównie o to, że dać za buty 500 600zł, to nie jest dla mnie mało panowie, są inne - ważniejsze wydatki, a mimo wszystko chciałbym poszukać zwykłych butów w takiej formie budowy. :)

to tak jakby cie nie było stać na mięso kurczaka czy coś innego c**j tam nie wiem, ulepił z zmieniaków kształt kurrwa kurczaka i poczestował ludzi mówiąc ze pyszny kurczaczek wpierrdalać

nie bądz niedojebany jak cie nie stać to nie kupuj kolego

23d5997a573e9.jpg

Opublikowano

@UP k***o wyprowadź sie wreszcie od rodziców,zobaczymy z pare lat w czym ty bedziesz chodził i na co cię bedzie stać za pensję o ile w ogóle znajdziesz prace.Takie pierdolenie jak ludzie wyzej,ktorzy sa na utrzymaniu u starych to se w dupe wsadzcie,zobaczymy jak bedzie sie trzeba od nich wyprowadzić takie podróbki to wtedy bedą dla was rarytasy

Opublikowano

Naprawdę wolisz fejki od legit butów?

Akurat co jak co, ale maxy to sam wstyd, a dopiero jak fejki to tak jak kolega wyżej, będą ci pluć na nie i podśmiechujki pod nosem.

Opublikowano

Coś takiego znajdziesz na aliexpress.com, tylko, że wysyłka będzie długo trwała, nawet miesiąc, bo to z Chin leci.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

@UP k***o wyprowadź sie wreszcie od rodziców,zobaczymy z pare lat w czym ty bedziesz chodził i na co cię bedzie stać za pensję o ile w ogóle znajdziesz prace.Takie pierdolenie jak ludzie wyzej,ktorzy sa na utrzymaniu u starych to se w dupe wsadzcie,zobaczymy jak bedzie sie trzeba od nich wyprowadzić takie podróbki to wtedy bedą dla was rarytasy

no mieszkam sam od pół roku xDD co prawda przelewa mi 200 złoty miesięcznie, ale i tak mnie stać na fajne rzeczy, do siebie nie równaj kolego

23d5997a573e9.jpg

Opublikowano

kup używane, ja tak robię od wielu lat i podobne ejer maxy mam za 120-150 pln. Oczywiście prawie jak nówki, bo znoszonych nie kupuję. Idioci kupują na aliexpress za 30 pln takie buciki, a ty płacisz dodatkowo 200 pln, janusz biznesuf zarobi 200 pln, a ty dostaniesz tanie buty z bazaru.

Opublikowano

poza tym nie licz ze bedziesz mial tam jakis system airmax, zwykly plastik i tyle :)

Opublikowano

Poszukaj na zalando.pl, jest tam tego pelno ale nie licz ze beda to buty na pare lat. Maksymalnie daje ci 1,2 sezony. Sam kiedys kupowalem takie podrobki z zamiarem chodzenia tylko przez lato. Co jak co, ale markowych butow nie przebija ;p

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Poszukaj na zalando.pl, jest tam tego pelno ale nie licz ze beda to buty na pare lat. Maksymalnie daje ci 1,2 sezony. Sam kiedys kupowalem takie podrobki z zamiarem chodzenia tylko przez lato. Co jak co, ale markowych butow nie przebija ;p

Od kiedy niby zalando sprzedaje podróbki? Jako legalnie działająca firma w Polsce i to jedna z większych nie popełniali by przestępstwa.

Opublikowano

Szukam właśnie takich na niedługi okres czasu, bo zdaję sobie sprawę z tego, że zniszczą się szybko.

Dajcie sobie spokój z tymi "hejtami", bo mnie to osobiście nie rusza. Mam oryginalne maxy, teraz też bym zapewne kupił, ale niestety nie stać mnie na obecną chwilę, a nie będę świrował i gadał rzeczy typu, że szukam dla kolegi czy kogoś innego. Dzięki za odpowiedzi, coś na pewno sobie wybiorę i poszukam ew. jakichś jeszcze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...