Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nickname

TS Wiślak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy mogę tutaj pisać o takim czymś, oraz wiem, jestem "Mało kreatywny" czy coś w tym stylu i nawet 10 letnie dziecko by sobie poradziło, lecz proszę was o pomoc w nicku ;/

Na imię mam Adrian, nazwisko Bliszcz jeśli o w czymś pomoże

Nick "flex" mam już 4 lata i troszkę mi się znudził..

każde propozycje uznaję +

Opublikowano

itzKR, Kreshi, Oriental, Havok, Night Raid, Quick Capper, Unknown User, Random Noob, Letsuami, Cancer, A Random Nigga, iStayLowKey, Savage Nigger, Bedizen, Cock Juggler, Pussy Hopper

Sir Angry Polak, Obliterated, Pls Dont Ban Me, His mother, Event Chemotherapy, Average European Dick, Hiameratsu, Muslims Will Rule Earth,

Hitogoroshi, Rapist R US, Ares, Metatine, Pr0phet, Abrax, Abuall, Hajime, Dewgong.

fEaAAXQ.gif

Opublikowano

itzKR, Kreshi, Oriental, Havok, Night Raid, Quick Capper, Unknown User, Random Noob, Letsuami, Cancer, A Random Nigga, iStayLowKey, Savage Nigger, Bedizen, Cock Juggler, Pussy Hopper

Jak na razie tylko Kreshi i Oriental mi się podoba =D czekam dalej.. + rozdane

Opublikowano

Bliszcz - fajnie brzmi. Flex też niczego sobie. Czemu nie dasz po prostu swojego nazwiska? Chyba, że zajęty często :x 

BliszczAD

Opublikowano

Bliszcz - fajnie brzmi. Flex też niczego sobie. Czemu nie dasz po prostu swojego nazwiska? Chyba, że zajęty często :x 

BliszczAD

jak widzę dzieci po 14 lat latające z nickiem "flex" czy "flexio" to mnie kurwica strzela za przeproszeniem, Bliszczów już kilka też widziałem ;d

Opublikowano

BliszczAD

jak widzę dzieci po 14 lat latające z nickiem "flex" czy "flexio" to mnie kurwica strzela za przeproszeniem, Bliszczów już kilka też widziałem ;d

To moze Flexible Ding Dong

fEaAAXQ.gif

Opublikowano

IMakeYouCry

SandStorm

TakeAShot

TotalMadness

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...