Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stattrack

Mcgregi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam na steam 55 EURO. I tu moje pytanie czy wg. Was pownieniem kupić skiny z ST czy może normalne. Stattrack wydaje mi się spoko opcją ponieważ robię dziennie dużo kili i fajnie aby liczyło.

Myślałem nad:
- AK Case Hardent MW / AK Fuel injector

- M4A1-S Cyrex

Lub.

AK redline FT ST (MW  look)

M4A1-S Atomic alloy MW ST

Proszę abyście napisali co myślicie o stattrack i powiedzieli które Wy byście wybrali. Z góry dzieki :D

Opublikowano

W mojej opinii ST to zbędny bajer podnoszący cenę. Po co to komu? Ja wolałbym mieć fajniejsze skiny niż jakiś tam licznik...

@Edit

Nie zauważyłem, że pytasz co byśmy wybrali.

Obowiązkowo to Cyrex w jak najlepszym stanie i AK Wulkan stany dobierz pod siebie. 

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

ST jest fajne , jakis wulkan bez st odrazu ci sie znudzi .. a taki redline FT ST ktory ja sam mam jest bardzo ladny i polecam. gram 3dni i jeszcze mi sie nie znudzilo. W kazdym razie mozesz to wymienic na klucze / inne skiny.

I zeby jakos lepiej to ak wygladalo to naklej jakies czerwone stickery. Ja mam astralis

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...