Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MH na Nowy Laneris

BloodSmokers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko.

Z racji tego, że wstawiacie wiele tematów dotyczących moberrów, multihacków na Laneris,

to udostępniam działający multihack na nowego Lanerisa.

Download

http://www102.zippyshare.com/v/ImnT6DtS/file.html

Skan

https://www.virustotal.com/pl/file/7ab6e23c8e49295983fe719fd5748460d2dd6a37a7573a2d6e70c9432af3abd4/analysis/1460689882/

Jeżeli komuś za wolno używa pelerynek polecam pobrać pliczek i wkleić go do lib.

Zmienione używanie z 10sekund standardowo do 2 sekund.

Download

http://www48.zippyshare.com/v/scZS3fSL/file.html

Skan

https://www.virustotal.com/pl/file/1c131184b1ede513c6e2b6ea1a982c31fa668ce1a1414f78cc4656bdec759633/analysis/1460819164/

Instrukcja:

1. Pobieramy paczkę.

2. Wklejamy go do folderu lib w folderze clienta Laneris.

3. Uruchamiamy klienta przez BezPatchera i logujemy się na postać.

4. Uruchamiamy python loadera za pomocą administratora.

5. Klikamy deten suchen i wybieramy sielu27.dll

6. Z poniższej listy wybieramy proces BezPatchera i zatwierdzamy przyciskiem niżej.

7. Powinno wyświetlić się okno MH włączony czy coś podobnego.

8. W kliencie z lewej strony powinno pojawić się start, po jego kliknieciu wybieramy sobie opcje multihacka.

Udanej zabawy.

@Edit

Dzięki za poprawienie mnie, wszystkie materiały autorstwa Siela & Kaga321.

Ja jedynie je skleiłem w całość z tego co znalazłem w necie i miałem na kompie żeby było wał łatwiej.

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

to jest bezczelny złodziej  udostępnia czyjąś prace jako swoja no to jest szczyt bezczelności nawet nazw nie zmienił żywcem skopiowane a zęby cię Kag Sielu o prawa autorskie wraz z ChungoInternet   podali  bo nawet źródeł pochodzenia nie podałeś by czyjąś prace przypisywać sobie no żałosne 

JA SIĘ PYTAM GDZIE SĄ ŹRÓDŁA POCHODZENIA CZITA BO WIDZĘ PO PACZCE I ZAWARTOŚCI ZE NIE JESTEŚ AUTOREM TEGO CZITA A OSOBY KTÓRE GO STWORZYŁ./ EDYTOWAŁY BIORĄ AKTYWNY UDZIAŁ NA TYM FORUM GDZIE MODERATOR ZE ZEZWALA NA TAKĄ JAWNĄ KRADZIEŻ PRAW AUTORSKICH

Opublikowano

@up

Multihack jest autorstwa @kag321 ja za jego zgodą podałem instrukcję jak odpalić itd.

Kag powiedział że pozwala udostępniać go i modyfikować

Możesz dopisać że to jego dzięki jemu i troche dzięki mnie bo widzę instrukcja moja tylko lekko modyfikowana ale to dobrze przynajmniej zrozumieją bo ja się starałem najprościej jak się dało opisać :D

Opublikowano

Jak włączyć klienta bez patchera ?

Spróbuj pobrać ich clienta z mega i spatchować wtedy powinien się pobrać launcher BEZPATCHERA.exe

xyz
Opublikowano

@up

Multihack jest autorstwa @kag321 ja za jego zgodą podałem instrukcję jak odpalić itd.

Kag powiedział że pozwala udostępniać go i modyfikować

Możesz dopisać że to jego dzięki jemu i troche dzięki mnie bo widzę instrukcja moja tylko lekko modyfikowana ale to dobrze przynajmniej zrozumieją bo ja się starałem najprościej jak się dało opisać :D

tak ale mi chodzi o to ze jak ktoś ci pozwala to uznajesz prawa autorskie czyli podajesz źródło tak przyjacielu czy nie zgadzasz się z tym ?  powinien zrobić notatkę Pochodzenie czita autorstwa.: i wypisać Siela Kaga321 i z tego co widzę po drugiej paczce to ChungaInternet .  o tak samo jak ja bym udostępnił coś twojego czyli musiał bym uwzględnić pochodzenie  czyli np, Sielu Kag 321i Misek195 jako twórcy :) na zasadzie licencji  creative commonts  jeśli używasz czyjegoś materiału masz obowiązek uwzględnić osobę jaka współautora autora lub twórce :)

Spróbuj pobrać ich clienta z mega i spatchować wtedy powinien się pobrać launcher BEZPATCHERA.exe

xyz

xyz

podałeś mu zły link właśnie w kliencie pobieranym z mega nie ma pliku bezpatchera musi ściagać z drugiego linku

Opublikowano

Wszystko spoko tylko po wyskoczeniu komunikatu MH załadowany to mi grę wywala :/

czasem tak jest wiec na nowo tak samo zrób z tego co wiem i wyczytałem to surek magister inżynier naczelny oszust w polskim metinie próbuje zablokować tego multhacka ale coś mu nie wychodzi :)

Opublikowano

podałeś mu zły link właśnie w kliencie pobieranym z mega nie ma pliku bezpatchera musi ściagać z drugiego linku

Ja pobierałem z tego i po uruchomieniu patchera mi pobrało ;)

Opublikowano

Ja pobierałem z tego i po uruchomieniu patchera mi pobrało ;)

no widziesz ja mam 2 klienty i z mega i z tego drugiego z mega nie ma paczki a z tego drugiego się pojawia :)

Opublikowano

Czy mógłby ktoś dokładniej objaśnić działanie funkcji ,,dopalacze'' ,,auto atak z rotacją''

Atak z rotacją to bije z kunia i zmienia kierunek że raz bije z prawej moby raz z lewej itd

Wywala z klijeta po pojawieniu sie okienka start

Coś robisz nie tak bo mi działa normalnie.

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Jak komuś wywala metka to polecam właczyć tego multi hacka odrazu po odpaleniu klienta nie logować się na postać. Bo wtedy wywala. Przynajmniej ja tak miałem.

Opublikowano

Szkoda ze robicie cheaty na ten serwer xD bo to tez psuje serwery.

Myslalem ze @SuReK lepiej przekupił HAKOWICZÓW :P

spierdalac z tego serwera z cheatami bo przyjde wojem

Opublikowano

Nie działa, po załadowaniu siela pokazuje okno mh załadowany ale jak przejde na okno klienta to proces przestaje działać i klient się zamyka. ;x 

Jakieś porady co do naprawy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...