Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MH na Nowy Laneris

BloodSmokers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie działa, po załadowaniu siela pokazuje okno mh załadowany ale jak przejde na okno klienta to proces przestaje działać i klient się zamyka. ;x 

Jakieś porady co do naprawy?

Idioci nie umia :<3

Opublikowano

Nie działa, po załadowaniu siela pokazuje okno mh załadowany ale jak przejde na okno klienta to proces przestaje działać i klient się zamyka. ;x 

Idioci nie umia : <3

Dzięki za pomocną odpowiedź. Zreportowany.

Opublikowano

Idioci nie umia : <3

Dzięki za pomocną odpowiedź. Zreportowany.

ssij xD co za k***a

Opublikowano

Odpal clienta przez adma

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jak ci się pokaże okno mh załadowany to nie przechodź na klienta, tylko kliknij ok lub zamknij to okno, klient powinien się odwiesić, a ty powinieneś móc korzystać z hacka.

Opublikowano

Czy tylko mi wywala klienta po jakis 30 minutach uzytkowania?

taka jest wada użytkowania tego hacka

Mi tam klienta nie wywala nawet po długim czasie.

Opublikowano

Klienta mi również nie wywala, działa elegancko. Mam takie pytanie, macie może taki hack co automatycznie używa silnego ciałą schodząc i wchodząc z konia? 

EDIT
Czemu raz mam normalny MH by Sielu a raz taki : 
d5edbca531392a41gen.jpg

multihack by kag321 v.1.1 ja rozumiem, moze przerobiony czy co ale czemu raz tak a raz tak? 

XDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Klienta mi również nie wywala, działa elegancko. Mam takie pytanie, macie może taki hack co automatycznie używa silnego ciałą schodząc i wchodząc z konia? 

EDIT

Czemu raz mam normalny MH by Sielu a raz taki : 

d5edbca531392a41gen.jpg

multihack by kag321 v.1.1 ja rozumiem, moze przerobiony czy co ale czemu raz tak a raz tak?

wykasuj z glownego folderu metka jak i rowniez folderow lib jak i z wszyskich folderow klijeta gdzie jest plik

sielu.py i sielu.pyc a wlaczy ci sie hack od siela

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...