Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc przy stworzeniu decku

wojmak12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedawno zacząłem bawić się w rankedy i potrzebuję kilku porad co do stworzenia talii. Zależy mi głównie na dobiciu chociaż 15 rangi tylko po prostu nie potrafię niczego sensownego złożyć. Posiadam Ragnarosa, Huka, Antonidasa no i masę kart z wszystkich trzech pakietów. Oprócz tego około 1,7k proszku który mogę z resztą przeznaczyć na jakąś legendarkę czy epiki. Macie jakieś porady? Skrzydła odpadają bo wszystko wrzucałem w pakiety.

Opublikowano

Co do przygód - którąś na prawdę warto kupić? Nie przyglądałem się zbytnio kartom, zresztą średnio się znam.

Opublikowano

Co do przygód - którąś na prawdę warto kupić? Nie przyglądałem się zbytnio kartom, zresztą średnio się znam.

Poczekaj do wyjścia nowego dodatku.

giphy.gif

Opublikowano

LoE, BRM. Naxxa sobie odpusc.

Opublikowano

Nie opłaca się teraz kupować przygód, bo za niedługo wyjdzie patch który pozwoli na craftowanie tych kart :)

Pijany czy niespełna rozumu?

Daj źródło.

518831445005751729602.png

Opublikowano

Nie opłaca się teraz kupować przygód, bo za niedługo wyjdzie patch który pozwoli na craftowanie tych kart :)

Daj źródło.

http://eu.battle.net/hearthstone/pl/blog/19995505/nowy-spos%C3%B3b-gry-02-02-2016

Przygody i dodatki, które nie są uwzględnione w formacie standardowym nie będą już dostępne w sklepie – w tym roku dotyczy to rozszerzeń Naxxramas oraz Gobliny vs Gnomy. Jeśli chcecie zdobyć do gry w Dziczy karty, które przegapiliście lub po prostu pragniecie uzupełnić kolekcję, będziecie mogli wytworzyć je przy użyciu mistycznego pyłu – dotyczy to nawet kart z przygód, których dotychczas nie można było wytwarzać.

giphy.gif

Opublikowano

No z tych to tylko mech-mage, ale ja bym się wstrzymał, bo za tydzień wychodzi dodatek.

Opublikowano

@GunZ1313

Kolega wyżej już podał źródło, a Ty zanim zaczniesz obrażać poczytaj trochę polecam hearthpw*.com

A co do tematu to jak pisałem wyżej radzę się wstrzymać z tworzeniem decków. :)

Opublikowano

Daj źródło.

http://eu.battle.net/hearthstone/pl/blog/19995505/nowy-spos%C3%B3b-gry-02-02-2016

Przygody i dodatki, które nie są uwzględnione w formacie standardowym nie będą już dostępne w sklepie – w tym roku dotyczy to rozszerzeń Naxxramas oraz Gobliny vs Gnomy. Jeśli chcecie zdobyć do gry w Dziczy karty, które przegapiliście lub po prostu pragniecie uzupełnić kolekcję, będziecie mogli wytworzyć je przy użyciu mistycznego pyłu – dotyczy to nawet kart z przygód, których dotychczas nie można było wytwarzać.

@GunZ1313

Kolega wyżej już podał źródło, a Ty zanim zaczniesz obrażać poczytaj trochę polecam hearthpw*.com

A co do tematu to jak pisałem wyżej radzę się wstrzymać z tworzeniem decków. :)

No to rekt dziewczynki

Przygody i dodatki, które stanowią część formatu standardowego będzie można nabyć za złoto lub prawdziwe środki pieniężne.

Jak stawiacie najpierw Wild a później Standard to wytrzeźwiejcie, bo ten tryb dla 99% graczy którzy są into-constructed nie istnieje i nie mają zamiaru się bawić na wildzie. 

Dla sprostowania, naprawdę wam współczuje jak jaracie się tym, że karty z naxxa można na wildzie teraz enchantować. 

518831445005751729602.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...