Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program do nagrywania gier.

Shokei

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, tak jak w temacie szukam dobrego programu do nagrywania gier na...

no właśnie ma Acera Predatora 17 na gtx 970m, 16 gb ramu, i7 6700hq, 250 ssd i chcę nagrywać programem Action w rozdzielczości 1k hd i mi zacina podczas grania. Nie wiem o co chodzi z takimi parametrami laptop nie powinno przycinać.

Czy to jest wina programu Action! Czy za słaby laptop (nagrywałem podczas grania BF4) czy do dupy program?

Może znacie jakieś inne dobre programy do nagrywania i obróbki filmów?

Opublikowano

OBS może Ci się spodoba, mi osobiście Bandicam przypadł do gustu, na YT znajdziesz za darmo wersję.

Opublikowano

OBS jest najlepszy, bo wideo mało zajmują, po opowiednim skonfigurowaniu broadcastera filmiki ładnie wyglądają, nie mulą kompa. masz multum opcji, możesz nagrywać w 60 fps/1080p jak i 720p/30 fps i w ogóle każdą inną opcję. 

warto dodać, że obs praktycznie nic nie muli kompa, przez co np. taki filmik gdzie pokazujesz fpsy z gry innym będzie wiarygodny. 

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...