Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie potrafię się uśmiechać :(

Anonimowy:(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć...

Problem polega na tym, że mój głos jest nudny a przy okazji nic mnie nie śmieszy :( Siedzę w szkole, patrzę jak ktoś się wyjebie z krzesełka i wszystkich to bawi a mnie wcale, podczas grania ze znajomymi w gry różne to samo, nie wiem co mogę zrobić... Moi koledzy są przyjebani, palą, wciągają wszystko co popadnie do nosa, i podpalają łazienkę papierem toaletowym... aby smierdziało

Znajomi w internecie to nie to samo, bo zazwyczaj raz z kimś zagram a później gra ze swoimi kolegami.

Opublikowano

Głos nie może być nudny. Może po prostu źle artykułujesz :-P

Znajomi w szkole to nie cały świat. Wyjdź do ludzi z zewnątrz, na przykład takich, z którymi dzielisz zainteresowania. Jeśli lubisz muzykę, to szukaj takich, którzy słuchają tego co Ty, podobnie z książkami. Świat przepełniony jest osobami z podobnym problemem, jedynym rozwiązaniem jest ruszenie tyłka i przyjęcie życia takim, jakie jest. A jeśli nie masz żadnego hobby, to sobie znajdź. Ja na przykład odkąd zaczęłam jeździć motocyklem poznałam dziesiątki ludzi, którzy są mega zakręceni na tym punkcie i rozmowa z nimi sprawa naprawdę ogromną przyjemność. Spróbuj, na pewno nie pożałujesz.

Qui est le prochain?

Opublikowano

To raczej dobrze, że nie palisz. Co z tego, że ktoś spadnie z krzesła? To, że inni się z tego śmieją nie oznacza, że Ty powinieneś. 

Szkoła to nie cały świat jak wspomniał @Mexantine.

Opublikowano

Nie jestem pewien czy to na pewno troll, ale dobra, żebyś nie czuł się urażony.

Taki po prostu jesteś, niektórzy się śmieją z byle czego, a ty wcale i już, po prostu to zaakceptuj. Poza tym... Co może być śmiesznego w tym, że ktoś ćpa, pije, pali w szkole?

Opublikowano

Żaden troll... wolę siedzieć w domu niż iść do tej szkoły, nudzę się na lekcji, mimo iż odchodzę w tym roku z gimnazjum, to jakoś nie wiem czy mnie zaakceptują w nowej szkole, zamierzam iść do technikum ale znając życie, to zawodówka czy technikum, to żadna różnica bo zapewne tam takich samych ludzi spotkam.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngAnonimowy:(

Stereotypy mówią, że w zawodówce spotkasz gorsze towarzystwo, ale nie bierz tego do siebie, bo czasy się zmieniły i w technikum spotkasz takie same osoby. Ja bym wybrał technikum na twoim miejscu.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngAnonimowy:(

Stereotypy mówią, że w zawodówce spotkasz gorsze towarzystwo, ale nie bierz tego do siebie, bo czasy się zmieniły i w technikum spotkasz takie same osoby. Ja bym wybrał technikum na twoim miejscu.

@1361622928-U485574.pngVein. Dobrze się uczę, nie zamierzam iść do żaden zawódówki, ja tylko podałem przykład, ale mimo iż czasami się zaśmieję, to wszyscy myślą, że się nie potrafię uśmiechnąć...

Opublikowano

To nic złego, że się nie śmiejesz z głupkowatych rzeczy, jakby każdy był taki sam to ten świat byłby nudny.

Musisz sobie znaleźć jakieś hobby, cokolwiek co lubisz, w końcu znajdziesz znajomych z którymi będziesz się dobrze czuł.

VNp6c2U.png

Opublikowano

To, że myślisz inaczej niż inni, to nie znaczy, że myślisz źle. Indywidualizm jest zawsze na propsie. Ad populum i tak dalej. Żyj swoim życiem, jak trzeba to nawet samemu, lepiej samemu, niż z ludźmi, których nie lubisz.

Opublikowano

Hah można powiedzieć że kiedyś miałem ten sam problem :D Ale jakoś zaakceptowałem siebie takim jakim jestem i jeśli inni nie akceptują takiego mnie to ja ich przy sobie nie trzymam :)

Zrób to samo i po problemie.

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Każdy jest inny. Nie musisz się tym przejmować. Jeżeli boli Cię to, że wszyscy się śmieją, a Ty nie, to spróbuj poćwiczyć przed lustrem :D Choć dla mnie to wcale niekonieczne. Bycie innym, nie znaczy bycie gorszym. "Ja nie jestem każdy, ja nie jestem wszyscy". P.S moi znajomi też palą, piją, wciągają...takie czasy. U mnie kończy się na papierosach, tyle.

Opublikowano

Tak to już jest, z pokolenia na pokolenie młodzież robi się coraz gorsza, cieszę się, że jestem z rocznika 97 choć wolałbym urodzić się przed 90, no ale tego się nie wybiera. Może poznasz lepszych kolegów po ukończeniu gimbazy, większość powinna wydorośleć po pewnym czasie.

Opublikowano

Kurcze :( Doradźcie mi, nudzę się bo moi koledzy tak jak pisałem to zwykłe gimbusy palące co nie zdały i tyle... w okolicy nikogo nie ma, poza dziećmi upośledzonymi... Trochę przez to czuję się samotny że tak powiem.

Opublikowano

Kurcze :( Doradźcie mi, nudzę się bo moi koledzy tak jak pisałem to zwykłe gimbusy palące co nie zdały i tyle... w okolicy nikogo nie ma, poza dziećmi upośledzonymi... Trochę przez to czuję się samotny że tak powiem.

To zacznij jarać, ćpać i zniżać się do ich poziomu. Serio chcesz taki być? To bądź a nie pieprz nam tutaj jak to źle, chłopie, trzeba poszukać kogoś normalnego z kim się zaprzyjaźnisz, tylko nie pchaj się do tych zwierząt bo nic dobrego dla Ciebie z tego nie wyniknie. Tak ciężko? Serio?

Opublikowano

Nic zlego. Ja tez rzadko sie usmiecham, bo na swiat patrze z pogarda. Nie chodzi o moja wyzszosc. Patrze na ludzi. Sobie mysle, jak mozna byc takim pierdolcem? Jak mozna cieszyc ryj, rozbijajac jajko o drzwi? Jak mozna sie cieszyc z zycia jak j****y robal za najnizsze stawki. K***a. Przyjdzie taki dzien, ze zaczniesz ich zabijac. Sam kurwicy dostaje, jak widze to bagno.

Chuje maja niskie priorytety, to zadowalaja sie gownem. Dajmy, ze cie nic nie bawi. W czym problem? Ja nie widze zadnego.

Przepraszam za wulgarny styl, przygotowuje sie do roli w spektatlu o plebsie.

fEaAAXQ.gif

Opublikowano

­A masz hobby pokroju muzyka, sztuka, nauki ścisłe lub sport albo coś innego? Co do samotności, od samotności gorsze jest zadawanie się z pokrojem ludzi, o których piszesz więc zawsze możesz pomyśleć, że to dobrze jak jesteś sam bo nic Cię nie demoralizuje i jesteś tym samym lepszy od innych.

Opublikowano

Nic zlego. Ja tez rzadko sie usmiecham, bo na swiat patrze z pogarda. Nie chodzi o moja wyzszosc. Patrze na ludzi. Sobie mysle, jak mozna byc takim pierdolcem? Jak mozna cieszyc ryj, rozbijajac jajko o drzwi? Jak mozna sie cieszyc z zycia jak j****y robal za najnizsze stawki. K***a. Przyjdzie taki dzien, ze zaczniesz ich zabijac. Sam kurwicy dostaje, jak widze to bagno.

Chuje maja niskie priorytety, to zadowalaja sie gownem. Dajmy, ze cie nic nie bawi. W czym problem? Ja nie widze zadnego.

Wyobraź sobie, że w tych czasach, każdy tak myśli jak ty. Myślenie typowego polaka - ja jestem jednym normalnym człowiekiem w tym kraju, reszta to zwykli idioci.

Zmienisz podejście, jak zaczniesz szanować ludzi.

Opublikowano

Wyobraź sobie, że w tych czasach, każdy tak myśli jak ty. Myślenie typowego polaka - ja jestem jednym normalnym człowiekiem w tym kraju, reszta to zwykli idioci.

Czlowieku. Wyjmij gowno z glowy, potem cytuj, pisz cokolwiek. Kazda moja wypowiedz przeinaczasz, dopowiadasz. Gdzie napisalem, ze ja jestem jedyny normalny? Gdzie napisalem o szacunku? Ludzi szanuje, ktorzy na to zasluzyli, nie kazdego pierdolca. Mam nadzieje, ze nie oczekujesz szacunku ode mnie, bo no prosze, szkoda slow. Naucz sie k***a czytac albo skoncz te pomowienia. Jesli masz problem z interpretacja moich wypowiedz, to wal smialo. Wyjasnie dokladniej.

fEaAAXQ.gif

Opublikowano

Czlowieku. Wyjmij gowno z glowy, potem cytuj, pisz cokolwiek. Kazda moja wypowiedz przeinaczasz, dopowiadasz. Gdzie napisalem, ze ja jestem jedyny normalny? Gdzie napisalem o szacunku? Ludzi szanuje, ktorzy na to zasluzyli, nie kazdego pierdolca. Mam nadzieje, ze nie oczekujesz szacunku ode mnie, bo no prosze, szkoda slow. Naucz sie k***a czytac albo skoncz te pomowienia. Jesli masz problem z interpretacja moich wypowiedz, to wal smialo. Wyjasnie dokladniej.

Dobra co jak co ale weźcie się ogarnijcie, takie sprawy załatwia się na PW ;) Dla mnie akurat całą sytuację @Unknown User świetnie skwitował i to wystarczy.

Opublikowano

wydaje mi się że jesteś dojrzalszy od nich i dlatego nie bawią cię rzeczy z których oni się smieją

to że ktoś upadnie z krzesła może być smieszne ale jeśli pomyslisz o tym w ten sposób że upadając z tego krzesła mógł sobie łeb rozwalić to już nie jest śmieszne

tak samo pyskowanie do nauczycieli żeby się popisać na tle klasy jest żenujące

nie ma się co zmieniać bo śmiejąc się z rzeczy które cie nie bawią sprawiają że nie jesteś sobą :)

Opublikowano

Dostrzegłem, że większość rzeczy z których się śmieją ludzie, to raczej przykre wydarzenia dla drugiej osoby. W zupełności popieram osoby, które nie idą za tłumem i nie śmieją się z takich rzeczy, czy z natury, czy raczej ze świadomości tego, co się stało. Kluczem do radości jest coś, co sprawia Ci przyjemność. Miłość, przyjaciele, hobby, zwierzęta itp. Bardzo często spotykamy ludzi, którym właśnie społeczność daje największe szczęście, do spółki ze zwierzakami. Odnajdź sens w swoim życiu, ten prawdziwy, który Cię pociągnie w przód, a wtedy już nie pomyślisz o tym jak się uśmiechać :)

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...