Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wos/His Wyniki

EnsonPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W pierwszym pomylilem sie, bo zle zaznaczylem babilon.

Ale z polaka charskterystyka, chyba kazdy wzial z kamieni na szaniec, ja wzialem alka

Ja rudego, można było zabrać Skawińskiego.  xD

­

­

Opublikowano

Polski bardzo dobrze, historia gorzej. Co do charakterystyki to napisałem bardzo dobrze, ale wymyśliłem jakiegoś bohatera i jakąś książke, więc nie wiem jak to będzie :D 

Opublikowano

97% historia(jeden błąd z wosu albo 94%, na różnych stronach jest/było inna odpowiedź)

90% z zamkniętych z polskiego (dwa błędy) + pewnie zła charakterystyka(dałem przykład Antygony)

Gz

­

­

Opublikowano

1 błąd z polaka z zamkniętych

i jebane 4 stracone punkty z historii i wosu

usatysfakcjonowany nie jestem liczyłem na więcej

Wszyscy tak piszą, że ja miałem prawie full, jaki ja to nie jestem. Lepiej napisać prawdę, niż ciągle kłamać.

Opublikowano

Ejj bo jak byla ta charakterystyka to napisalem o Tadeuszu Zawadzkim z kamieni na szaniec, a ktos mi pisze:Postać literacka (porte parole, bohater literacki) – fikcyjna osoba ukazana w świecie przedstawionym dzieła literackiego. Może być tożsama z podmiotem ... A Zoska jest prawdziwym. To mozebyc czy nie?

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngBiter.

Moim zdaniem może, literacki to taki, który właśnie był przedstawiony w jakimś utworze literackim. Ja bym się bardziej obawiał mojego wyboru(Antygony), chodziło mi o wolność wyznawania swoich racji i przekonań/robienia tego co powinna(było jej to zabronione, więc nie miała tej wolności), ale znając życie to dostanę zero za temat. :P

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Ejj bo jak byla ta charakterystyka to napisalem o Tadeuszu Zawadzkim z kamieni na szaniec, a ktos mi pisze:Postać literacka (porte parole, bohater literacki) – fikcyjna osoba ukazana w świecie przedstawionym dzieła literackiego. Może być tożsama z podmiotem ... A Zoska jest prawdziwym. To mozebyc czy nie?

Może być, jak najbardziej. Egzaminatorzy od razu spojrzą na plus, no bo lektura. 

Opublikowano

Wszyscy tak piszą, że ja miałem prawie full, jaki ja to nie jestem. Lepiej napisać prawdę, niż ciągle kłamać.

zawsze taka cebula sie znajdzie

dla ktorej taki wynik wydaje sie nieosiagalny

i twierdzi ze osoby z takim wynikiem klamia

pozdro

Opublikowano

pozdo

Czemu cebula?:D Pamiętam po moich testach jak wszyscy chwalili się że po 90% z każdego przedmiotu, a potem jak Pani czytała wyniki to się okazało co i jak :)

Opublikowano

no cebula nie jest

ale przegladalem 10 razy egzaminy i odpowiedzi i wychodzi mi ciagle tyle samo punktow 

przyznam powtorzylem historie z repetytorium pół dnia i jestem troche zawiedziony 

a polski to glownie na intelekt jest bo czytanie ze zrozumieniem i troche elokwencji trzeba

rozumiem ze w*****a jak ktos sie chwali ze ma blisko 100% ale ja odpowiedzialem tylko na temat a jezeli koledze z internetu to przeszkadza to niech nie pisze posta bo by wystarczyla mu swiadomosc jakim trzeba byc zjebem zeby klamac w internecie dla e-penisa

Opublikowano

historia około 50%, a z polskiego jak w miarę dobrze pójdzie charakterystyka to może będzie 70%

bardziej obawiam się matmy :D

Opublikowano

Napisałem charakterystykę na powieści książki "Stary człowiek i morze".

Dość chaotycznie to napisałem, ale chociaż punkty będą.

Mam nadzieje, że wyciągnę chociaż 50%+ z obu testów.

175911456088738371599.gif

Opublikowano

Meh, z historii i wosu nie poszło mi tak źle jak się spodziewałem, jeżeli odpowiedzi na tej stronie są prawdziwe

A ja Geralta i co :D

Żyję xD

To samo, nic innego wymyślić nie mogłem, z lektur przeczytałem tylko Oskara i panią Różę und Szekspira

polski był banalny, bardziej boję się tego, że źle zaznaczyłem na karcie odpowiedzi i że pojebało mi się na charakterystyce

w sumie tak teraz się zastanawiam to mogłem napisać charakterystyke Szarleja z trylogii husyckiej, bardziej chyba pasuje do "wolności"

Opublikowano

pozdo

Czemu cebula? :D Pamiętam po moich testach jak wszyscy chwalili się że po 90% z każdego przedmiotu, a potem jak Pani czytała wyniki to się okazało co i jak :)

Im nie wytłumaczysz. Człowiek jest dziwną istotą, wszystkim się chwali. Tak ja Ty napisałeś, że super napisał a wszyło, że prawie nic nie napisał.

Opublikowano

pozdo

Czemu cebula? :D Pamiętam po moich testach jak wszyscy chwalili się że po 90% z każdego przedmiotu, a potem jak Pani czytała wyniki to się okazało co i jak :)

Im nie wytłumaczysz. Człowiek jest dziwną istotą, wszystkim się chwali. Tak ja Ty napisałeś, że super napisał a wszyło, że prawie nic nie napisał.

jeżeli odpowiedzi na serio są tak, jak podane na tej stronie, a ten ktoś zapamiętał co zaznaczył, to co się dziwisz że ktoś tak uważa?

Opublikowano

ja sobie walnąłem małego księcia, bo był w pewnym sensie wolny, przecież podróżował z planety na planetę. W PEWNYM SENSIE. z polaka 3 źle, tj. 17/20, a o hiscie nie wspominam, bo był tragicznie ciężki i 70% materiału to ja nawet nie omawiałem, bo typiarka z histy też dobra jest. liczę na 40% z histy. 

zresztą te arkusze są dziwnie wypełniane, bo niektóre podają inne zadania, to chyba lepiej poczekać do rozstrzygnięcia. było zadanie z trójporozumieniem, trojprzymierzem, swietym przymierzem i cos jeszcze w jednym było trójprzymierze w innym swiete przymierze. 

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...