Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TESTOWY PONOWNIE OTWARTY

Tluczek9902

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale ja tak mam odkąd serwer wystartował przez pare godzin już próbuje i nic zakładałem nowe konto i na innym działa ale tutaj mam SFE i kurde nwm co się dzieje

czyli nikt nie pomoże ?git 

Opublikowano

Polatalem troche a testowym i mogę powiedzieć tyle:

-designy z BONUSAMI będą sie liczyć jako normalne statki

-designy, które nie dają bonusu trzeba je wybrac gdy aktywujemy normalny statek.

-prawdopodobnie zostaną usunięte hale

Bugi:

Brak nagrody za wrota

Nowy hanfar sie buduje

Gdy mamy wybrana misje na np. Goliatha - aby zaliczylo do misji musimy ubić czystego goloatha bez designu.

Edit:

Designy z bonusami wliczają sie osobno do rangi i maja wyznaczona dana ilość punktów za zestrzelenie

Opublikowano

Niektórzy latali bo 2 misje po 5 statków typu goliath musiałem ubić i zrobiłem to w jakies pare godzin :D, tak to by zajęlo max. 20 min :/. Z misjami na vege, cytadele i aegisa jest to samo...

Opublikowano

POTWIERDZAM PRZEDMÓWCĘ! TESTOWY JEST ON. :))

edit:

Nie ma co grać, ściny są przy atakowaniu, jak dołożysz do tego rsb i stabilke to masz wrażenie, że zaraz Ci komputer wybuchnie [o dziwo dzieje sie tak tylko kiedy testują crafting]

Dodatkowo cofnęli server o jakies ponad 24h, bo ludzie kupili w sklepie specjalne designy[Kiedy był testowany nowy hangar], które nie są normalnie do kupienia dostępne i szkoda im było to zostawiać...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...