Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klawiatura za 500zł (mechaniczna)

Gość Majoreq.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zamierzam kupić mechaniczną klawiaturę za 500zł. Nie wymagam nic szczególnego, zależy mi tylko na dobrych klawiszach. Z Cherry MX to najlepiej Red, ewentualnie blue. Za pomoc Sypię lajkami ;)

Opublikowano

Właśnie zastanawiałem się nad Ozone. Myślałem też o Tesoro Durandal Ultimate. Ktoś powie coś o niej? Czekam na inne ciekawe propozycje ;)

Opublikowano

Tesoro to słabej jakości plastik

Lepszą klawiaturę znajdziesz, tylko z brownami, a to takie pomieszane redy z blue, w innych sklepach dostaniesz ją z blue i może z redami

http://www.morele.net/klawiatura-cmstorm-quickfire-ultimate-cherry-mx-brown-sgk-4011-gkcm1-615169/

Aluminiowa podstawka, "wyryte" miejsce na kabel w dolnej części klawiatury, świetne podświetlenie, NKRO, kabel w oplocie, odłączany

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

@Zeciarz jaka różnica, czy weźmie się QuickFire w wersji Brown, czy Red? Które lepsze do grania, bo słyszałem, że Redy i Blacki

Opublikowano

@Zeciarz jaka różnica, czy weźmie się QuickFire w wersji Brown, czy Red? Które lepsze do grania, bo słyszałem, że Redy i Blacki

Nie ma "lepszych" każdy ma swoje preferencje. Redy są jednofazowe, browny i blue dwufazowe, przy przy czym blue ma klik, a brown nie. Blacki to to samo co redy tylko ze zwiększonym oporem.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...