Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Buty - smród.

Vassopent

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no, beka w c**j. Myślicie, że buty typu nike czy adidas za 700/800 zł są lepszej jakości? Koszt wyprodukowania tych butów to jest kilka $. Kobiety mogą się przejmować butami, ale jak widzę jak faceci tutaj walczą między sobą  o swoje przekonania to tracę wiarę w ludzkość.

Co do tematu... widocznie po prostu miałeś pecha, może spróbuj je zwrócić i wybierz jakiś inny model.

Zjebałem się XDD

To ty chyba nigdy nie widziałeś ciuchów,butów etc z croppa

zgadzam się z tobą. ja raz rozerwałem spodnie z croppa przymierzając je, ale w pospiechu uciekłem i no, więc nie polecam ogólnie jakości, bo wystarczy użyć małej siły i po spodniach. 

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

Cropp to jedna z lepszych outsider'owych marek, co prawda butów tam nigdy nie kupowałem, jak już to ciuchy. Reklamacja, to jedyne rozwiązanie, na pewno dostałeś paragonik. Nie czekaj, im szybciej, tym lepiej.

XDDDDDDDDDDDDDDDASJKDJASJDKXDDDDASDDASDXDDDD

jakaś smieszna gównomarka, z chujowymi bluzami XDDD a ten mówi, że to dobra marka

@top jak kupujesz gówno to smierdzi jak gówno.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Cropp to jedna z lepszych outsider'owych marek, co prawda butów tam nigdy nie kupowałem, jak już to ciuchy. Reklamacja, to jedyne rozwiązanie, na pewno dostałeś paragonik. Nie czekaj, im szybciej, tym lepiej.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

KROP NAJLEPSZA OUTSIDEROWA MARKA Z GWIAZDKAMI NA REKACH W KTORYCH CHODZI 95% POLSKICH GIMNAZJOW XDDDDD

@Edit

widze up uprzedził xDDDDDDDDDDD

Opublikowano

@Intense

Jak ktoś chce to niech sobie chodzi, czemu się tak bardzo przejmujecie ubiorem? 

Bo na tym forum są jeszcze nieliczni ludzie, którzy zwracają uwage na ubiór, a to jest w cenie ziomek.

Fajnie chyba iść przez miasto w super ubranku niż nie wyróżniać się z tłumu. I nie, nie myśl sobie, że aby wyglądać sztosik musisz wydać 3k zł, po prostu ludzie nie wiedza nic o streetwearze.

Nikt nikomu nie każe cokolwiek, ale skoro zakłada temat to my wyrażamy swoje zdanie, ale na tym forum - o grach/cheatach nie mozna się spodziewać i nikt tego nie oczekuje od ludzi, że będą zwracali uwagę na ubranko.

Pamiętaj, że to zawsze jest indywidualne zdanie, to że jeden ma bekę z croppa, a drugi się w nim ubiera to przecież nic nienormalnego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...