Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Buty - smród.

Vassopent

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Kupiłem sobie wczoraj buty z Cropp, oznaczenie butów jeśli ktoś potrzebuje, to : OL606-55X.

Dosłownie po ~czterech godzinach chodzenia w tych butach, buty zaczęły strasznie śmierdzieć, i wydawać specyficzny, nienaturalny zapach, a do tego ten zapach przenosi się na skarpety, a aktualnie w czasie chodzenia czuje ten smród. Pierwszy raz mam taki przypadek z butami, a buty zmieniam praktycznie regularnie co dwa miesiące, a te mnie po prostu zaskoczyły...

Miał ktoś taki przypadek?

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Cześć.

Kupiłem sobie wczoraj buty z Cropp, oznaczenie butów jeśli ktoś potrzebuje, to : OL606-55X.

Dosłownie po ~czterech godzinach chodzenia w tych butach, buty zaczęły strasznie śmierdzieć, i wydawać specyficzny, nienaturalny zapach, a do tego ten zapach przenosi się na skarpety, a aktualnie w czasie chodzenia czuje ten smród. Pierwszy raz mam taki przypadek z butami, a buty zmieniam praktycznie regularnie co dwa miesiące, a te mnie po prostu zaskoczyły...

Może to nie problem z butami a nadmierną potliwością Twoich stóp? :) 

Jeżeli jednak stawiasz na buty to najprawdopodobniej są stworzone z jakiegoś tworzywa sztucznego które nie nadaję się do użytku i przez to ten zapach. Ale w sumie mało co możliwe skoro buty kupione w markowym sklepie :) 

Opublikowano

Cześć.

Jeżeli jednak stawiasz na buty to najprawdopodobniej są stworzone z jakiegoś tworzywa sztucznego które nie nadaję się do użytku i przez to ten zapach. Ale w sumie mało co możliwe skoro buty kupione w markowym sklepie :) 

Prawdopodobnie bym wiedział, jeśli miałbym problemy z potliwością stóp :) Stawiam w 100% na buty, ponieważ aktualnie chodzę w starych butach, i problem od razu zniknął.

UP. Nie kupuję tam butów dla jakości, bo nie jest ona za rewelacyjna, ale dlatego, że mają w miarę dobre ceny, dobry design, i lubię ciągle zmieniać buty. Nie są to moje pierwsze buty z Cropp, więc zaskoczyły mnie te buty.

­

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Cześć.

Prawdopodobnie bym wiedział, jeśli miałbym problemy z potliwością stóp :) Stawiam w 100% na buty, ponieważ aktualnie chodzę w starych butach, i problem od razu zniknął.

UP. Nie kupuję tam butów dla jakości, bo nie jest ona za rewelacyjna, ale dlatego, że mają w miarę dobre ceny, dobry design, i lubię ciągle zmieniać buty. Nie są to moje pierwsze buty z Cropp, więc zaskoczyły mnie te buty.

­

A może poprostu buty były przechowywane w wilgotnym miejscu ;) Proponuję udać się do apteki w celu zakupu sprayu do butów zapewne Pani będzie wiedziała o co chodzi jeżeli wytłumaczysz jej co i jak. Póki co unikaj zakładaniu nowych butów bo narazisz się na jakąś chorobę 

Opublikowano

Co dwa miesiące buty zmieniasz?! Ja raz, że nie miałbym tyle nie pieniędzy, dwa, aż tak butów nie niszczę, trzy, nienawidzę kupować butów.

Co do tematu, jak się kupuje szmaciaki to tak jest ^^. Ja mam skórzane, i jakoś nie śmierdzą ;). Chyba że nabiegam parę km albo pójdę na siłownię, ale od samego chodzenia raczej nie, troszeczkę może.

19.jpg

Opublikowano

w sumie to jak wszedłem w temat to zay3bało gównem

:v :v idź do apteki po proszek, wsypujesz trochę do skarpety bądź do buta i sprawa znika, widocznie buty są takie skoro w twoich starych jest ok, taki materiał..

@ down

Może do sklepu zabierz, niech powąchają co Ci sprzedali ;)

o skurwesyn, minuta cisza dla pana :((:((

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Co dwa miesiące... ja co rok buty zmieniam xD Sprawdź z jakiego to tworzywa bo co prawda kupowałem kiedyś w cropie ale to były niewygodne strasznie :) Jednak nigdy się z czymś takim nie spotkałem... Może do sklepu zabierz, niech powąchają co Ci sprzedali ;)

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Cześć.

­

A może poprostu buty były przechowywane w wilgotnym miejscu ;) Proponuję udać się do apteki w celu zakupu sprayu do butów zapewne Pani będzie wiedziała o co chodzi jeżeli wytłumaczysz jej co i jak. Póki co unikaj zakładaniu nowych butów bo narazisz się na jakąś chorobę 

Dzięki za poradę, jutro uderzę do apteki. 

Co dwa miesiące buty zmieniasz?! Ja raz, że nie miałbym tyle nie pieniędzy, dwa, aż tak butów nie niszczę, trzy, nienawidzę kupować butów.

Co do tematu, jak się kupuje szmaciaki to tak jest ^^. Ja mam skórzane, i jakoś nie śmierdzą ;). Chyba że nabiegam parę km albo pójdę na siłownię, ale od samego chodzenia raczej nie, troszeczkę może.

No tak, nie raz nawet częściej, po prostu lubię zmieniać obuwie, bo nie mam z tym problemu, praktycznie każdy but z numerem 45 pasuje pod moją nogę. 

Te akurat kupiłem za 80 czy tam za 90 zł, cudów nie można oczekiwać, ale buty śmierdzieć aż tak nie mogą. :P

­

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Idź oddaj je do reklamacji, albo pogadaj w sklepie czego to jest wina... Chyba ze chodzisz w nich już kilka dni to nie uznają CI tego.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

kupowanie butów w croppie to najgorsze co możesz zrobić, pozbieraj sobie lepiej i kup jordany albo chociaz roshe jakies bo cropp wszystko kopiuje i te buty wygladaja gorzej niz fejki xD zawsze kisne z takich ludzi

Opublikowano

kupowanie butów w croppie to najgorsze co możesz zrobić, pozbieraj sobie lepiej i kup jordany albo chociaz roshe jakies bo cropp wszystko kopiuje i te buty wygladaja gorzej niz fejki xD zawsze kisne z takich ludzi

Kiśniesz z jakich ludzi?

Bo woli buty z croopa niż jakieś przeruchane roshe, gdzie każdy gimbus takie ma. Beka z Ciebie typie.

Kup jakiś spray czy coś do butów, proszek i powinno pomóc, może to wina skarpetek? :D

­

1357577137-U262310.png

Opublikowano

XDDDDD

topic: butow w croppie sie nie kupuje, dokup moze jakis spray albo wkladki

Opublikowano

tak lejecie z croppa niby, a ASAP ostatnio zafitował w cropie i co??? xD

croppppp.jpg

swoją drogą zastanów się dwa razy, płacisz za buty 80 czy 90 zł to czego się spodziewasz? To coś jakbyś na rynku kupił - na butach nie można oszczędzać..

Opublikowano

Ludzie, wyluzujcie, bo spinacie pośladki do tego Croppa, a pewnie sami macie buty z Croppa :p <żart>.

Nie zadałem pytania na temat opinii o tej firmie, tylko o samym problemie z butami, z którym pierwszy raz się spotkałem. Zdziwiło mnie to dlatego, że nie są to moje pierwsze, i ostatnie buty z tej firmy, dlatego chciałem się was zapytać, bo może ktoś miał podobny przypadek. A co do lepszych, droższych butów itd. to wolę kupować te tańsze do 200 zł buty, niż zapłacić ponad 500 zł za buty, i chodzić w nich ponad rok ^.^

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Zainwestuj w proszek i zmieniaj skarpetki codziennie, mysle, że pomogłem.

Opublikowano

Zmień buty i zmień tego Croppa, będzie po problemie. I nie oszczędzaj na butach, bo te tańsze są faktycznie śmieszne :v

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Nie no, beka w c**j. Myślicie, że buty typu nike czy adidas za 700/800 zł są lepszej jakości? Koszt wyprodukowania tych butów to jest kilka $. Kobiety mogą się przejmować butami, ale jak widzę jak faceci tutaj walczą między sobą  o swoje przekonania to tracę wiarę w ludzkość.

Co do tematu... widocznie po prostu miałeś pecha, może spróbuj je zwrócić i wybierz jakiś inny model.

Opublikowano

Nie no, beka w c**j. Myślicie, że buty typu nike czy adidas za 700/800 zł są lepszej jakości? Koszt wyprodukowania tych butów to jest kilka $. Kobiety mogą się przejmować butami, ale jak widzę jak faceci tutaj walczą między sobą  o swoje przekonania to tracę wiarę w ludzkość.

Co do tematu... widocznie po prostu miałeś pecha, może spróbuj je zwrócić i wybierz jakiś inny model.

@1361622928-U485574.pngVein. przestań uogólniać. Buty to wizytówka mężczyzny. Tak samo jak zegarek i garnitur. Zawsze kobiety i partnerzy biznesowi zwracają uwagę na te 3 rzeczy, w takiej kolejności - buty, zegarek, garnitur.

Ja bez czystych, eleganckich butów nie wyjdę z domu. Poczytaj troszkę o Personal Brandingu. ;)

Co do tematu - jak wyżej, wyjeb te buty z Croppa i kup cokolwiek innego. Słyszałem, że od obuwia tej firmy można raka dostać. Ciesz się, że tylko Ci stopy śmierdzą, mogło być gorzej.

5465845486.png

Opublikowano

Cropp to jedna z lepszych outsider'owych marek, co prawda butów tam nigdy nie kupowałem, jak już to ciuchy. Reklamacja, to jedyne rozwiązanie, na pewno dostałeś paragonik. Nie czekaj, im szybciej, tym lepiej.

Opublikowano

Zjebałem się XDD

To ty chyba nigdy nie widziałeś ciuchów,butów etc z croppa

Qoh6Zye.gif?1

Opublikowano

Kiśniesz z jakich ludzi?

Bo woli buty z croopa niż jakieś przeruchane roshe, gdzie każdy gimbus takie ma. Beka z Ciebie typie.

Tu nie chodzi o "ruchanie", a o jakość. Używane roshe run można wyrwać za 100 pln, a taki syf z croopa nie różni się dużo od chińszczyzny na rynku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...