Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z GFL

Homer01PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam folder w metin2.pl nazywa się on games. Jest on na Gameforge life.

Wszyscy moi koledzy mają w nim coś jakieś pliki czy coś.

Mi pisze że folder jest pusty.Nie wiem co mam robić..

Proszę o pomoc mam windows 8.1

Opublikowano

A pobrałeś jakąś grę ? Folder Games jest do przechowywania gier jeżeli jakąś pobierzesz poprzez platformę Gameforge Live to ta gra tam będzie. A pobrać możesz poprzez odpalenie Gameforge Live > wyszukaj tytuł i kliknij pobierz.

Opublikowano

Ja tez cos takiego mam mi pomoglo zgranie calego folderu od koleżanki.Bo probowalem ta zawartosc co jest w games na inny dysk bo mi nie dzialala i nadal bylo to samo po przeniesieniu.A antywira wgl nie posiadam.Czyli ,ze odpalilem przez gf rozpoczij gre i nic sie nie dzialo wtedy.Wiec jedyne wyjsie to zgrac

/niereg. sygna

Opublikowano

Stary gram od 2008 roku.I chyba wiem co robie skoro jestem programistą?.Jakby pan uwazniej czytal to pisalem,ze caly folder games mialem na dysku c,ale nie dzialal mi cos.Wiec zainstaliwalem od nowa na dysk d,ale wtedy folder games byl pusty mimo patrzy. I gf wiec przeciagnalem z dysku c folder games na d i bylo to samo.Zgralem od kolezanki i dziala.Po prostu gf cos zwalilo po dodaniu nastepnych nowosci.I trzeba to zglosic tworcom i tyle.Bo same gameforglive odpala gameguarda klikam rozpocznij gre i nic sie nie dzieje xD.

/niereg. sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...