Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobry Gracz - 50 fps ?

Major727

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc !

Mam takie pytanie  czy majac 45-70 fps.

Można zostac dobrym graczem ?? I wbic np. Globala albo starac sie byc ProPlayerem ? ? xD

Mam słabego laptopa i pc predko sb nie kupie :(

Opublikowano

Czesc !

Można zostac dobrym graczem ?? I wbic np. Globala albo starac sie byc ProPlayerem ? ? xD

Globala i lany/turnieje online to ja bilem na 40.

Opublikowano

Globala i granie zwykłych meczyków online- tak, wystarczy

Bycie progamerem- nie ma szans, ze względu na input lag i czas reakcji. No i sory, ale taki jest e-sport. Trzeba zainwestować. To tak jak w piłce nożnej. Nie zagrasz meczu w sandałkach, czy bez butów (no chyba, że mieszkasz w kraju 3 świata)

Opublikowano

globala sie da, ale aby zostac proplayerem sprzet trzeba miec dobry, bo jak pojedziesz na lana to poczujesz wgl inna roznice w fpsach i bedzie ci sie dziwnie gralo :v

Opublikowano

Da się grać, ale pro playerem to raczej wątpie :D

Na turniejach lanowych (w polsce były nawet jakieś lokalne lanówki) są komputery 120fps+ bo zazwyczaj do dyspozycji jest monitor 120Hz. A w takim wypadku z 50 fps a 120 jest różnica.

Oczekujesz ode mnie odpowiedzi? Wpisz: @rob99ert w poście, a się odezwę.

281sztz.jpg

Opublikowano

Czesc !

Proplayery mają monitory 144hz, które mają lepszą reakcje, myszka pewnie też 1ms, Ty pewnie masz gorszy sprzęt.

Global to nie problem.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Czesc !

Myśle że globala dasz radę wbić ;)

Opublikowano

Globala raczej tak, ale to zależy już tylko od ciebie i twoich kolegów z drużyny. Jako ''proplayer'' za pewne dostałbyś sprzęt więc też nie było by problemu.

Legenda
Opublikowano

Dobrym graczem możesz być, ale nawet nie sprzęt rywala Cie zniszczy (więcej hz, fpsów itd) Twój Cie zniszczy :P

Jak masz tak mało fpsów, to jak przyjdzie uruchomić osobny client z danej ligi lub anty-cheat to gwóźdź do trumny ;)

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...