Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy komputer, monitor z rozdzielczością 1280x1024

okajtek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiłem tak, i obraz się skrzywił, a w windowsie się przybliżył i trochę rozmazał (oczy bolą). Kurde pokazałbym ci zdjęcie, ale gdy robię screena i chcę go zapisać jako obraz mapy bitowej, to wygląda to tak jak powinno być i to jest chyba w rozdzielczości 1280x720 automatycznie, a taka u mnie wygląda jak gówno :/ 

sey5xr8jfxvz_t.jpg

Opublikowano

Zobacz na różnych konfiguracjach. W windowsie możesz zostawić tak jak było, pozmieniaj tylko w lolu. Poeksperymentuj.

BTW. Jeśli zrobisz zdjęcie w lolu, a później odpalisz go na fullscrenie(ten obrazek), to wygląda inaczej niż w rzeczywistości?

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Eksperymentowałem już, na najwyższej rozdzielczości ekran się rozmazuje i się aż rusza cały czas liniami w górę i w dół, okropnie to wygląda. Cały czas poświęcam na spróbowanie tego naprawić, więc już zdążyłem popróbować. I z tym zdjęciem tak. Nawet mi pisze w paincie, że zdjęcie jest o rozdzielczości 1280x720 ale taka rozdzielczosc w lolu troche mi rozmazuje ekran i robi czarny pasek chyba po prawej stronie.

sey5xr8jfxvz_t.jpg

Opublikowano

zoom hack i tyle w temacie xD

nie ma żadnych zoomhackow dostępnych bo wszystkie są wykrywalne.

miałem podobny problem zrobiłem re-instal i pomogło 

jutro zreinstaluje i dam znac czy pomoglo

sey5xr8jfxvz_t.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...