Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] VerionMT2

VerionMT2.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To dzisiaj start czy jak?

Start prawdopodobnie odbędzie się dopiero w weekend. Jest jeszcze trochę rzeczy, które chcemy poprawić/zrobić przed startem. O wszystkim będziecie informowani.

Opublikowano

Pograłem 20 min na becie i mam parę ciekawy zastrzeżeń>
Po co są 3 królestwa na serwerze easy, Na pl'ach privach nie gra po 5k osób, więc to raczej jest zbędne i rozrzedza rozgrywkę.
Szkatułka z rosami dropi od lvl 1 mimo, iż sa od lvl 55 < to mi nie przeszkadza ale to dziwne, to tak jakby mi padała truta w m1 mimo to, że jest na lvl 75
Na lvl 20 mam 5 brzoskwinek z rangą (ta z 2000) jeżeli dobrze wyczytałem cooldown jest jak na PL czyli 8h, jeśli w 20 min mam 5 owoców to po co mi są one jak nic z nimi nie mogę zrobić.
A i teleport nie działa bo nie tepa we wszystkie miejsca lub Tepa w złe np jestem w chunjo a tepa mnie na pustynie pod tp Shinnso > trochę takie dziwne.
No tak ale miasta są ładne musze to przyznać i te chmury. Jak coś znajdę to napisze .

Mówię jak jest, zawsze.

Opublikowano

Po co są 3 królestwa na serwerze easy, Na pl'ach privach nie gra po 5k osób, więc to raczej jest zbędne i rozrzedza rozgrywkę.

Szkatułka z rosami dropi od lvl 1 mimo, iż sa od lvl 55 < to mi nie przeszkadza ale to dziwne, to tak jakby mi padała truta w m1 mimo to, że jest na lvl 75

Na lvl 20 mam 5 brzoskwinek z rangą (ta z 2000) jeżeli dobrze wyczytałem cooldown jest jak na PL czyli 8h, jeśli w 20 min mam 5 owoców to po co mi są one jak nic z nimi nie mogę zrobić.

A i teleport nie działa bo nie tepa we wszystkie miejsca lub Tepa w złe np jestem w chunjo a tepa mnie na pustynie pod tp Shinnso > trochę takie dziwne.

No tak ale miasta są ładne musze to przyznać i te chmury. Jak coś znajdę to napisze .

Czyli w gruncie rzeczy nie ma jakiś poważych bugów, to tylko drobne i faktycznie niepotrzebne sprawy. Napiszcie może oficjalnie że start w Piątek/Sobote.

Opublikowano

Start prawdopodobnie odbędzie się dopiero w weekend. Jest jeszcze trochę rzeczy, które chcemy poprawić/zrobić przed startem. O wszystkim będziecie informowani.

To po co pieprzycie ze sroda/lub dzisiaj?

Pierdziele, w weekend na Atheresie bede gral. ELOOO

Opublikowano

To po co pieprzycie ze sroda/lub dzisiaj?

Pierdziele, w weekend na Atheresie bede gral. ELOOO

To jest ZAPOWIEDŹ. Data startu może w każdej chwili się zmienić. Nie będziemy startować z niedociągnięciami, brakami.
Opublikowano

Czyli w gruncie rzeczy nie ma jakiś poważych bugów, to tylko drobne i faktycznie niepotrzebne sprawy. Napiszcie może oficjalnie że start w Piątek/Sobote.

Raczej piątek bez bugów musi być! :D Oczywiście tez przed startem postaramy sie wam udostępnić serwer ts3.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

wow ale mega fajny serwer na 100% zagram :)

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Zostałem zaproszony do odwiedzenia prezentacji przez jednego z członków Team i szczerze powiedziawszy się nie zawiodłem.

Masa dosłownie masa rzeczy do roboty i to jest to co najbardziej kręci w serwerach Metin2! Jednak mam małe zastrzeżenia co do serwera a mianowicie :

• Zbyt duża ilość dungeonów - można je np. zniwelować do paru mniej, by urozmaicić walkę na spotach o ulepszacze
  • Kostiumy czasowe - jak dla mnie jest to lekki nonsens, zmiankę bonusów czy do EXP'a czy do PVP dać na wyższych levelach z ciężkich do ubicia bossów (np. gildyjne ubijanie bossa) by miała ona dobrą cenę na serwerze a z IS'u ją usunąć a zostawić w IS'ie tylko dodania bonu EXP/PVP.

Serwer polecam i widzimy się na starcie ! :)

Opublikowano

Zostałem zaproszony do odwiedzenia prezentacji przez jednego z członków Team i szczerze powiedziawszy się nie zawiodłem.

Masa dosłownie masa rzeczy do roboty i to jest to co najbardziej kręci w serwerach Metin2! Jednak mam małe zastrzeżenia co do serwera a mianowicie :

• Zbyt duża ilość dungeonów - można je np. zniwelować do paru mniej, by urozmaicić walkę na spotach o ulepszacze
  • Kostiumy czasowe - jak dla mnie jest to lekki nonsens, zmiankę bonusów czy do EXP'a czy do PVP dać na wyższych levelach z ciężkich do ubicia bossów (np. gildyjne ubijanie bossa) by miała ona dobrą cenę na serwerze a z IS'u ją usunąć a zostawić w IS'ie tylko dodania bonu EXP/PVP.

Serwer polecam i widzimy się na starcie ! :)

Jeżeli start sie uda to pomyślimy nad rozwiązniem "problemu" z kostiumami. 

„Can you feel it?

Your future, torn away.

Opublikowano

­Szczerze?

2/3 miechy i po serwerze, napierdalacie za przeproszeniem nowości i będzie tak jak Revoria, Prestia, Terios i wiele innych serwerów...

Revoria - gracze sami odeszli bo stwierdzili, że serwer sie im znudził nie pisząc przy tym że serwer jest taki czy owaki

Prestia - tu sie wypowiem jako gracz bo sam chwile tam siedziałem (brak profesjonalizmu), co chwile poprawki w łatkach zamiast patchera, odwlekanie z naprawą bugów poza tym to był/jest serwer lourta

Terios - a o którym mowa? Jeżeli tego ubiegłorocznego, który działał podczas wakacji to prowadziła go ta sama osoba co wyżej i serwer wywalił się na cofce o 5 dni i właściwie natychmiastowym sprzedaniem plików na mpc

Poza tym, płaczecie że nie ma nowości na serwerach, że nic nie ma ciekawego do roboty, więc panie @Activ omom co wg Ciebie powinno być na serwerze, żeby nie padł po 2/3 miechach?

„Can you feel it?

Your future, torn away.

Opublikowano

­Szczerze?

2/3 miechy i po serwerze, napierdalacie za przeproszeniem nowości i będzie tak jak Revoria, Prestia, Terios i wiele innych serwerów...

Revoria - gracze sami odeszli bo stwierdzili, że serwer sie im znudził nie pisząc przy tym że serwer jest taki czy owaki

Prestia - tu sie wypowiem jako gracz bo sam chwile tam siedziałem (brak profesjonalizmu), co chwile poprawki w łatkach zamiast patchera, odwlekanie z naprawą bugów poza tym to był/jest serwer lourta

Terios - a o którym mowa? Jeżeli tego ubiegłorocznego, który działał podczas wakacji to prowadziła go ta sama osoba co wyżej i serwer wywalił się na cofce o 5 dni i właściwie natychmiastowym sprzedaniem plików na mpc

Poza tym, płaczecie że nie ma nowości na serwerach, że nic nie ma ciekawego do roboty, więc panie @Activ omom co wg Ciebie powinno być na serwerze, żeby nie padł po 2/3 miechach?

Jeżeli kur*a nie wiesz to się nie udzielaj ok?

​Prestia była/jest serwerem Luzer, Przemek TYLKO I WYŁĄCZNIE JEST SPONSOREM.

​Co do teriosa - szkoda, że gdy każdy zobaczył ile było graczy to zaczęły powstawać same serwery easy, które w żadnym stopniu nie dorównywały teriosowi.

Opublikowano

Zaj3bisty serwer tylko czy to na pewno easy/medium? 

200lvl max - Wbicie go ile średnio zajmie? 

niby easy/medium a trzeba sie bawić z jakimś koniem i skillami bez sensu.

Tyle tych kostiumów, fryzur, petów czy chu wie czego tam jeszcze nawalone i pewnie all tylko is :P

Nie wiem czy zagram jak dla mnie serwer troche pod is i wgl nie przypomina serwera easy/medium. 

To tylko moje zdanie :P Życzę powodzenia z serwerem :)

8816414724839291359194.png

Opublikowano

No Dżery, postaraliście się razem z Majkiem.

Serwer oczywiście polecam wszystkim, na pewno będzie stabilny tak jak Revoria.

­Powodzenia chłopaki, oby tak dalej! xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...