Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie odnosnie maestrii

expresstruck

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak wiemy maestria odblokowywuje się od 5 poziomu. Tak więc czy grając na boty postaciami z rotacji by uzyskac ip na zakup jakiegos bohatera wyswietli nam te postacie w profilu po 5 lvlu? Chcę mieć tylko jednego champa, tego zakupionego w profilu.

Opublikowano

Maestrii nie dostajesz za gry niestandardowe i za gry na boty tak więc musisz zacząć grać mecze z graczami by ulepszać maestrię.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Czyli mogę grać ile wlezie na boty zeby uzbierać ip i potem zacząć tą postacią grac normale. I wtedy postacie z botów nie wyswietlą się w profilu?

Dokładnie tak, ale nie rozumiem czego tu się wstydzić. Ja 30 lvl wbiłem grając łatwe boty 3v3 i żałuję.

Opublikowano

Dużo osób pewnie o tym nie wie, ale za gry na mapie 3v3 (Nawet rankedy, normale) również nie dostaje się punktów maestrii.

Czyli mogę grać ile wlezie na boty zeby uzbierać ip i potem zacząć tą postacią grac normale. I wtedy postacie z botów nie wyswietlą się w profilu?

Dokładnie tak. Zwróć uwagę na to, że po zakończeniu gry niestandardowej/przeciwko botom/3v3 w lobby nie pokazuje się nawet ten okrąg, na którym podliczane są punkty, które dostałeś do maestrii.

Maestrie możesz uzyskać tylko na normalach

I na rankedach 5v5.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...