Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Orzełki, a goldy

Gość steelie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byl ten update - spadlem z globala do lema, potem nie gralem miesiac mmow i spadlem z lema do golda 3 - to mnie w c**j zdziwilo, bo gralem premade 3x LE i 1 dmg (no i ja) no ale nic sie nie stalo, bo zagralem ok 9 meczy i mam mg2. Tylko jedno mnie dziwi... Kiedy gralem premade czyli rangi mge-dmg-le mialem o wiele lepszy staty niz wtedy kiedy gralem na goldy i mg1... Teraz kiedy mam mg2 i gram z dmg czyli rangi MGE-DMG tez mam lepsze staty niz na te jebane goldy... wytlumaczy mi to ktos?

Opublikowano

steelie - goldy są bardziej nieprzewidywalne :) Nigdy nie wiadomo co takiemu odbije...

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Na goldach często spotyka sie np - rushujących po stronie CT co runde przez cala gre :) o ile jest to jeszcze w miare OK, czasami sie udaje zrobic plecy, to dziwi fakt ze po zmianie stron jako terro nie potrafia wogole rushowac :D

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngcoolwhip haha faceit xD myslisz ze nie gram? Tylko 3/4 osob tam to trolle, nooby albo osoby ktorych k***a nic nie obchodzi i jak beda przegrywac to wyjda bo tutaj nie ma rang :) obecnie mam 5lvl wiec?

Opublikowano

Na chwilę obecną ESEA jedynie trzyma wysoki poziom, ewentualnie Faceit ale tylko ekipą.

Opublikowano

Na chwilę obecną ESEA jedynie trzyma wysoki poziom, ewentualnie Faceit ale tylko ekipą.

ESEA nigdy nie grałem, ale na CEVO w godzinach wieczornych także idzie pograć, poziom czasem jest duży.

Faceit także, nie musisz grać z ekipą, w granicach 1800 ELO jest już duży poziom. 

Opublikowano

Ja tam gram aby na mapach operacyjnych i oczywiście na takich mapach jak aztec,assault,militia,vertigo itp czyli rezerwowe bo tam duże wyższe rangi mogą się trafić ja będąc w mge to trafiałem na supremów i z łatwością wygrywałem teraz mam le tylko szkoda że ludzi mało gra te mapy i długo się wyszukuję i tego nie rozumiem 

Opublikowano

@1373230489-U611928.pnguwotm9. to, że grając na goldy mi gorzej idzie niż na orły xD

Mam to samo :P Na goldach/dmg jak miałem smurfa to słabo mi szło, a jak mam się zmierzyć z czymś "lepszym" np. lem, suprem, global elite to idzie mi nadzwyczajnie dobrze.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

przecież można to i to grać przecież te wszystkie mapy są na stałe oprócz operacyjnych 

Owszem, ale na turniejach faceit czy cevo  innych tego typu jest 6 tych głównych map dust2/mirage/inferno/overpass/cobbel/train dlatego na tych mapach gra bardzo dużo osób.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...