Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena konta na serwerze retro PVP Chroma-

KnycelBDG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie chcę sprzedawać konta tylko poddać się dyskusji na temat jego wyceny. Na sam początek dodam że na allegro, konta na chronie retro pvp, są bardzo drogie. Za 100 MS liczą sobie od 120-200zł za 200MS zapłacimy już 600-700zł.<- Dla nie dowiarków sprawdz na allegro zanim napiszesz. Nie zapominajmy że ceny za coiny to 3600k each na chronie. Więc eq liczy się podwójnie i wszystko co związane z wirtualną gotówką Tibijską, co innego efidia to zwykły serwer open pvp. (Moja wycena całego konta z eq i paccem 300zł)
A więc konto które podlega wycenie to :

- 100 MS 65 mlvl na retro pvp (całe full eq z załączonego zdjęcia 70cc w banku) + outfity i mounty 
- 107 EK serwer open pvp efidia +  mounty 
- 49 EK na retro pvp chrona
- 28 RP na retro pvp chrona 85dista. <-- oraz inne noob chary tego pokroju na chronie 32knight,30palladyn.

Konto posiada 20 dni Pacc`a oraz nie posiada żadnego vouchera. Dodam że konto nie ma prawa zostać usunięte, chyba że ktoś zacznie notorycznie używać bota do expienia. Konto założone w 2012 roku.

Załączam obrazki przedstawiające stan konta :

9vSlNuN.jpg

WaAGHN0.jpg
q4Npdhr.jpg
9IwVx7z.jpg

Opublikowano

Jesli mam byc szczery to nikt kto wie co z czym sie je nie kupi konta drozej jak 200zł. DLaczego? A dlatego ze jedynie MS jest tu grywalna postacia , ten knight to jakies 40zł , reszta tych noobcharow niejest nawet brana pod uwage bo takie skille jak tam masz to kwestia parenastu dni .

W dodatku najwioekszy minus ze bez vouchera teraz głownie płaci sie za vouche.

Na Twoim miejscu wystawiłbym konto na allegro za jakies 150zł i liczył ze ktos sie skusi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...