Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POMOCY

Rosenberg11323

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, raczej nie. Dla pewności odinstaluj grę (plikiem do tego przeznaczonym, bądź przez panel sterowania) i zainstaluj ponownie.

Opublikowano

Zrobilem reinstall i nic nie dalo. A da sie jakos ustawic wejscie audio do gry czy cos w tym stylu?

Słuchawki podpinasz bezpośrednio pod komputer, czy pod mikser głośności od głośników?

Opublikowano

Zrobilem reinstall i nic nie dalo. A da sie jakos ustawic wejscie audio do gry czy cos w tym stylu?

Słuchawki podpinasz bezpośrednio pod komputer, czy pod mikser głośności od głośników?

Pod komputer. Kiedys jak mialem inne sluchawki to do glosnikow podlaczalem.

Opublikowano

1.Gra obowiazkowo wymaga sterownia directx11 (pewnie go nie masz, jub jest nieaktualny).

2.Słuchawki musisz podłączyć przed włączeniem gry, jeśli zrobisz na odwrót albo odepniesz w trakcie jej działania to żeby zadziałały trzeba uruchamiać ponownie grę (ale to zależy od sterownika karty dźwiękowej - nie u każdego tak jest).

3.Jeśli słuchawki posiadają własny sterownik to sprawdź czy nie ma dostępnych aktualizacji.

Opublikowano

1.Gra obowiazkowo wymaga sterownia directx11 (pewnie go nie masz, jub jest nieaktualny).

2.Słuchawki musisz podłączyć przed włączeniem gry, jeśli zrobisz na odwrót albo odepniesz w trakcie jej działania to żeby zadziałały trzeba uruchamiać ponownie grę (ale to zależy od sterownika karty dźwiękowej - nie u każdego tak jest).

3.Jeśli słuchawki posiadają własny sterownik to sprawdź czy nie ma dostępnych aktualizacji.

Directx11 posiadam oraz wszystkie sterowniki.

Opublikowano

Chyba wykrylem problem. Podczas uruchamiania sie gry sluchawki sie wylaczaja i ponownie uruchamiaja. Przez to nie slysze. Dla pewnosci wlaczylem gre kilka razy.Żeby do tego nie doszlo musze kupic rozgaleznik USB?

Opublikowano

Korzystasz z przedniego panelu czy z tyłu komputera ?

Odłączają się bez powodu gdy nie grasz, czy masz tylko  tak w czasie gry ?

Jeżeli wina leży po stronie wyrobionego portu USB to rozgałęźnik nie pomoże.

Pomogłem? 

Daj like, to nic nie boli :)

Opublikowano

Odłaczaja sie podczas gry. Przy innych grach tak nie mam. I  korzystam z tylnego wejscia USB.

Odłaczaja sie podczas gry. Przy innych grach tak nie mam i  korzystam z tylnego wejscia USB.

Odłaczaja sie podczas gry. Przy innych grach tak nie mam i  korzystam z tylnego wejscia USB.

Opublikowano

Korzystam z tylnego wejscia i tylko podczas gry sie tak dzieje. W innych grach tak nie mam.

Korzystam z tylnego wejscia i tylko podczas gry sie tak dzieje . W innych grach tak nie mam.

Korzystam z tylnego wejscia i tylko podczas gry sie tak dzieje . W innych grach tak nie mam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...