Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rappelz Pl Offline

Heroc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wczoraj, mniej więcej około godziny 23:00 wyrzuciło mnie z gry, pomyślałem że to zwykły DC, jednak nie mogłem ponownie wejść do gry...

Launcher wyświetlał mi standardowy napis offline "Can't connect to index server".

Więc wchodzę na oficjalną stronę PL: http://pl.rappelz.gpotato.eu/ i ku mojego zdziwienia również nie działa.

...

Ostatni test: Wchodzę na oficjalną stronę GPotato i próbuję zalogować się na swoje konto, wyskakuje mi błąd:

Login Errors:

- Invalid login information

Oznacza to iż podałem nieprawidłowe dane (a są one prawidłowe...)

-----------------------------------

Tak więc Rappelz jest Offline już ponad 12h i nikt nic na ten temat nie pisze.

Może problem jest jakimś cudem u mnie?

Proszę o wypowiedzi - Pozdrawiam.

. . .

Opublikowano

[mam ten sam problem i jestem strasznie wkuzony nieukrywajac trochce kasy do tej gry wsadzilem czlowiek ma wolne od pracy i chcial by lvl up a tu zonk i takrze strona niereaguje to jakies gowno jak by ktos sie cos dowiedzial piszcie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ehh, to wygląda tak jakby Rappelz PL wypadł całkowicie z GPotato - oczywiście to nierealne, ale tak to wygląda (sytuacja kojarzy mi się z Prv serwerami które zostały postawione przez dzieci i wyłączone po 2 dniach bo znudziło się)...

Szukałem Info u nich (Gpotato) - brak...

Nie wierzę że PL Team nie byli w stanie przez tyle czasu uruchomić stronę...wiadomo z serwerami może być więcej zabawy jeżeli coś poszło się je...paść.

Trochę już gram na RPL i prawdę mówiąc po raz pierwszy zaistniała taka dziwna sytuacja, jeżeli są to tylko problemy techniczne (a zapewne są) to dziwi mnie fakt że gracze zostali całkowicie zignorowani przez PLTeam...Zero informacji co się dzieje.

No nic, czekamy cierpliwie na jakieś info z ich strony ;)

. . .

Opublikowano

Witaj ..........,

Niektórzy gracze mieli problem z dostępem do strony internetowej Rappelz oraz gry, pomimo, że strona i gra były cały czas dostępne.

Nasi technicy zidentyfikowali, że problem leży po stronie serwerów DNS.

Zrobiliśmy wszystko po naszej stronie aby problem został jak najszybciej zażegnany.

Niemniej reszta zależy od niektórych dostawców internetu w Polsce i w Niemczech.

Pozdrawiam,

Tesstethorn

Mistrz Gry Rappelz

Zespół gPotato

U mnie już działa wszystko pięknie ładnie od 2 dni ;)

Pisz do nich jak nadal jakiś problem masz.

. . .

Opublikowano

sam sobie pomogłeś czy oni ci pomogli?

Ja trzy dni temu formatowałem kompa i myślałem że może dla tego coś mi nie działa. Nie mogę wejść na stronę rappelz inne strony ok.

Dostawcy internetu nie zmieniałem więc problem jest chyba gdzie indziej.

Do kogo pisałeś z gPotato?

Daj adres to też może napiszę.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja mam problem od piątku, wywaliło mnie i potem: Cann't connect to index server... Pisałam i do supportu w Irlandii i do Polski i nikt mi nie odpisał. Jakbyście znaleźli jakieś alternatywne metody kontaktu to wrzućcie na forum.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...