Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spora myszka do ~150zł

GabekXCS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie poszukuję myszki z dobrym sensorem do +/- 150zł. Od początku tego roku korzystam z a4tech bloody a9 i byłbym z niej zadowolony, gdyby nie to, że musiałem oddać ją do naprawy za sprawą wadliwego prawego switcha (ciężko się go wciskało). Po naprawie niby wszystko było dobrze, ale do czasu... teraz jest jeszcze gorzej niż przed naprawą :/ Dlatego mam zamiar jak najszybciej odesłać ją do sklepu i odzyskać pieniądze oraz zainwestować w coś porządniejszego. Kupiłem ją dlatego, bo ma dobry sensor, fajny design i wymiary mi bardzo pasowały, bo nie lubię małych myszek, no ale oczywiście musiało się coś innego spier**lić :D Co do nowej myszki zastanawiam się nad rivalem 100. Jeżeli chodzi o jakieś zastrzeżenia to chcę, aby mysz miała te 2 przyciski dodatkowe, podświetlenie nie jest konieczne, profilowanie również (może być symetryczna). 

PS: Zapomniałem o podkładce... a4tech x7 500mp

Opublikowano

ss kinzu v3/v2, rival 100 

rivala polecam fajna myszka i dobrze 'trzyma' się dłoni :)

pisałem przecież, że myszka ma mieć 2 dodatkowe przyciski, więc kinzu odpadają :) ale dzięki za opinię

Opublikowano

ss kinzu v3/v2, rival 100 

rivala polecam fajna myszka i dobrze 'trzyma' się dłoni :)

Jak to sa spore myszki dla Ciebie to pozdro...

CM alcor, chyba nic lepszego w tej cenie, ma swietny sensor. ;) 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Rival 100 to bardziej palm mieszany z fingertipem. Jakością wykonania i sterownikami wygrywa steelseries, a sensorowo Alcor.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...