Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Walmor

walmor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

grafika ładna i takie tam ale wyczytując tutaj to nic nowego nie pokazaliście. Zobaczymy jak będzie w praktyce bo niektóre serwery mają aż nadto dodanych gówien i człowiek po prostu nie wie za co ma się zabrać :D

2i6eukk.jpg

Opublikowano

Mogę powiedzieć że po prezentacji, wyjebało mnie z butów, wracam boso i nie znam skrótów.

vx9hiU3.png

Aktualny serwer: Cagroso.pl / Nick: ZielaR / Klasa: Wojownik Body / Poziom: 20

Opublikowano

Jak panstwo wczesniej, serwer najfajniej sie zapowiadajacy od zaprezentowania Arianei. Jednak nie ma tak dobrze i pare pytan mam odnosnie rozgrywki.

-Ile max hp/szybkosci zaklecia/kryta/szycia mozna wbic z samego eq? (Z wbudowanych bonusow)

-Ile jest max bloku z calego eq razem z kd i 1-5?

-Ile daja kd na klasy/powtorki na max poziomie?

-Jak ze zmiana skilli? Nie skusiliscie sie przypadkiem na takie udogodnienie? :)

-Jaki minimalny % na ukepszenie?

Ogolnie to brawo za to, ze nie ulegliscie presji i nie nawaliliscie tego calego wszechobecnego ostatnimi czasy gowna i nie wpakowaliscie jakichs zbroi i mieczy od ktorych chce sie zwrocic obiad ;)

Opublikowano

Jak panstwo wczesniej, serwer najfajniej sie zapowiadajacy od zaprezentowania Arianei. Jednak nie ma tak dobrze i pare pytan mam odnosnie rozgrywki.

-Ile max hp/szybkosci zaklecia/kryta/szycia mozna wbic z samego eq? (Z wbudowanych bonusow)

-Ile jest max bloku z calego eq razem z kd i 1-5?

-Ile daja kd na klasy/powtorki na max poziomie?

-Jak ze zmiana skilli? Nie skusiliscie sie przypadkiem na takie udogodnienie? :)

-Jaki minimalny % na ukepszenie?

Ogolnie to brawo za to, ze nie ulegliscie presji i nie nawaliliscie tego calego wszechobecnego ostatnimi czasy gowna i nie wpakowaliscie jakichs zbroi i mieczy od ktorych chce sie zwrocic obiad ;)

Wszystko będzie do ujrzenia w grze oraz na becie.

Chcemy stworzyć przyjemnego EASY a nie takiego z masą pseudo nowości.

Beta rusza w przyszłym tygodniu w okolicach wtorku, środy.

Zapraszam do dalszej dyskusji.

WKO8OY2.png

Opublikowano

Malo satysfakcjonujaca odpowiedz "mozna zobaczyc w grze". Nie mam czasu na pieprzenie sie z serwerami na ktorych skoncze zaraz grac, bo uznam, ze mi nie pasuja. Cos tak czuje, ze chyba sami nie wiecie, bo zazwyczaj odpisuja co i jak, zwlaszcza w tak pierdolowatych sprawach ._.

Opublikowano

Malo satysfakcjonujaca odpowiedz "mozna zobaczyc w grze". Nie mam czasu na pieprzenie sie z serwerami na ktorych skoncze zaraz grac, bo uznam, ze mi nie pasuja. Cos tak czuje, ze chyba sami nie wiecie, bo zazwyczaj odpisuja co i jak, zwlaszcza w tak pierdolowatych sprawach ._.

Skoro są to pierdolowate sprawym, a i tak nie masz na czym grać, to Korona z głowy Ci nie spadnie ;)

Opublikowano

Prezentacja serwera nie polega na tym bo opisać wszystkie wartości równie dobrze można opisać jaki damage mają poszczególne bronie itp mija się to po prostu z celem.

I jeśli mieli byśmy odp wszystkim na wszystkie tego typu pytania to nic innego byśmy nie robili z braku czasu...

WKO8OY2.png

Opublikowano

Nie chce dmg broni, tylko wiedziec czy bedzie 1000% kryta 90% bloku, i 10% szybkosci zaklecia czy cos bardziej normalnego, bo zazwyczaj moja gra na serwerze x konczy sie w momencie zsumowania bonusow na max levelu. 5 prostych pytan zadalem, prezentowanie tego tego ma chyba na celu rozwianie watpliwosci no nie? W innym wypadku mogliscie od razu zablokowac temat i zostawic do wgladu

Opublikowano

@UP

Spokojnie u nas taka sytuacja Ci nie grozi wszystko jest tak ułożone i przemyślane by balans postaci został zachowany i właśnie po to go robiliśmy.

WKO8OY2.png

Opublikowano

Tyle razy to slyszalem, ze stracilem zaufanie do tworcow serwerow. Powiedzcie chociaz, czy jest znianka skilli (czy bedzie trzeba sie produkowac z eq 2x czy nie :yay: ) i ile jest calosci % na blok ciosow (glowny czynnik mojej nienawisci do 'przemyslanych serwerow')

Tyle bede wiedzial, to rozwaze czy nie zagrac, bo bede miec trche wolnego czasu i gdzies bym sie pobawil, a poki co jak juz wczesniej wspominalem Wasz serwer kusi najbardziej caloksztaltem

Opublikowano

Nie chce dmg broni, tylko wiedziec czy bedzie 1000% kryta 90% bloku, i 10% szybkosci zaklecia czy cos bardziej normalnego, bo zazwyczaj moja gra na serwerze x konczy sie w momencie zsumowania bonusow na max levelu. 5 prostych pytan zadalem, prezentowanie tego tego ma chyba na celu rozwianie watpliwosci no nie? W innym wypadku mogliscie od razu zablokowac temat i zostawic do wgladu

100, a 100000% na kryta, to jeden pies... 

Będzie wszystko jeszcze dopracowywane, tak aby było wszystko równe, każdy miał szanse...

Przyjdź na betę to zobaczysz, chwilę czasu stracisz co jedynie.

Opublikowano

ta zanim na ta bete przyjdzie minie jeszcze pare dni i na dlugo tez nie wbije

nie da rady tej bety wczesniej np jutro? w sumie skoro to beta to czemu dopiero we wtorek czy srode 

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

100, a 100000% na kryta, to jeden pies...

Będzie wszystko jeszcze dopracowywane, tak aby było wszystko równe, każdy miał szanse...

Przyjdź na betę to zobaczysz, chwilę czasu stracisz co jedynie.

Jesli uwazasz, ze 100 a 10000% kryta to to samo, to nie mamy onczym rozmawiac. I na bete nie wbije, bo mnie wtedy nawet w Polsce nie ma, dlatego chce sie te najbardziej podstawowe rzeczy dowiedziec. I kazdy mowi, ze bedzie dopracowywane, a jakis nigdzie tego nie widac ;)

Opublikowano

Serwer mi się spodobał, nie ma wielkich udziwnień. Bronie i zbroje są dość fajne. Jest tyle wolnego czasu, że powinniście udostępnić bete. Ludzie się nudzą i chętnie by sprawdzili serwer. 

c8f7.png

Opublikowano

Wow mega fajny serwer i na 100 % zagram czekam na start :)

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...