Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Logowanie nie powiodło się; brak jednostki

weCzarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie ktoś jak to można rozwiązać? 

Kategorycznie nie możliwe jest to że dostałem bana na konto (nie mówię na ip!).To samo wyskakuje przy próbie zalogowania się do innego konta. 

117-AwardImgMaster-1475160600.png

Opublikowano

Tylko to się wyświetla? Nie ma jakiegoś obszerniejszego komunikatu?

Niestety tylko ten komunikat ;/

Jeżeli konto jest świeżo po rejestracji, to aktywuj je poprzez e-mail. Wyłącz zaporę, antywirusa.

Opublikowano

Tylko to się wyświetla? Nie ma jakiegoś obszerniejszego komunikatu?

Niestety tylko ten komunikat ;/

Jeżeli konto jest świeżo po rejestracji, to aktywuj je poprzez e-mail. Wyłącz zaporę, antywirusa.

Konto ma już grubo 3 lata. Zapora antywirusowa wyłączona

Opublikowano

Sprawdź, czy aktualnie nie trwa żadna przerwa modernizacyjna. (Ja tego zrobić nie mogę, ponieważ mój internet bardzo muli.)

Opublikowano

Sprawdź, czy aktualnie nie trwa żadna przerwa modernizacyjna. (Ja tego zrobić nie mogę, ponieważ mój internet bardzo muli.)

Na polskim jak i na angielskim forum nie widzę żadnych prac modernizacyjnych ;/

Opublikowano

Na polskim jak i na angielskim forum nie widzę żadnych prac modernizacyjnych ;/

Daj ss komunikatu.

Opublikowano

skoro konto ma 3 lata to najprawdopodobniej utworzyłeś je w czasie beta testow (chyba wlasnie wtedy trwaly) wiec raczej nie możliwe jest aby odzyskac to  co wtedy zdobyles, zrob nowe i tyle.

Opublikowano

skoro konto ma 3 lata to najprawdopodobniej utworzyłeś je w czasie beta testow (chyba wlasnie wtedy trwaly) wiec raczej nie możliwe jest aby odzyskac to  co wtedy zdobyles, zrob nowe i tyle.

Konto zostało stworzone dwa dni po becie (jeżeli dobrze pamiętam) Ten sam komunikat pojawia się na każdym koncie. 

@1361622928-U485574.pngweCzarek, hm. Próbowałeś reinstalacji?

Jeszcze nie, poczekam chwilę aż dostanę odpowiedź od supportu gameforge chodź patrzać na liczbę zgłoszeń problemów to to potrwa bardzo długo, poczekam jeszcze godzine a jak nie odpiszą próbuje reinstalla

Opublikowano

Konto zostało stworzone dwa dni po becie (jeżeli dobrze pamiętam) Ten sam komunikat pojawia się na każdym koncie. 

@1361622928-U485574.pngweCzarek, hm. Próbowałeś reinstalacji?

Jeszcze nie, poczekam chwilę aż dostanę odpowiedź od supportu gameforge chodź patrzać na liczbę zgłoszeń problemów to to potrwa bardzo długo, poczekam jeszcze godzine a jak nie odpiszą próbuje reinstalla

Nawet nie czekaj, odpisują średnio w 48 godzin. :P

Opublikowano

@up No dobra , próbuję reinstalla. No trochę to raczej zajmie , ostatnio spore problemy internetowe pobieranie tylko 256kb/s

Opublikowano

Komunikat "No Unit" (czyt. brak jednostki) jest spowodowane banem na IP/Guid. Support odpowie Ci to samo kiedy spytasz czy masz aktywnego jakiegoś bana.

There is no freedom without revolution

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngttcheats Support nie odpowiada

@554461402688252517908.png Smoguś tak niedawno defragmentowałem dysk i czyściłem ccleanerem

Nie odpowie Ci tak szybko. poczekaj jeszcze z dzień czy dwa.

Przygotuj jakąś spoko historie żeby dostać unbana. Nwm, że Twoje IP podziela więcej osób, a Ty nigdy nie grałeś w SKILLA i że czemu nie możesz zagrać, może dadzą Ci drugą szanse ;d

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngttcheats Support nie odpowiada

@554461402688252517908.png Smoguś tak niedawno defragmentowałem dysk i czyściłem ccleanerem

Nie odpowie Ci tak szybko. poczekaj jeszcze z dzień czy dwa.

Przygotuj jakąś spoko historie żeby dostać unbana. Nwm, że Twoje IP podziela więcej osób, a Ty nigdy nie grałeś w SKILLA i że czemu nie możesz zagrać, może dadzą Ci drugą szanse ;d

O UB w Skillu jest bardzo ciężko.

Opublikowano

Przykro mi ale dostałeś bana na IP nie powiem ale na pewno kiedyś tak próbowałeś grać na cheatach a teraz przychodzisz po długiej przerwie i się dziwisz czemu nie możesz wejść na konto stare ani nowe mój kolega tak miał przeprowadził się zmienił neta i IP miał inne i teraz gra normalnie dalej w skilla na legalu ale nauczyło go to że nie warto oszukiwać bo to i tak kiedyś wyjdzie na jaw czy to jutro czy za parę miesięcy może lat tak więc nie warto a współczucia dla ciebie z mojej strony nie będzie ponieważ nie wierzę w takich ludzi co nie umieją grać normalnie czy to takie trudne a jak ktoś nie umi to po co wogóle się zabiera za granie w strzelanki bo ja np tego nie rozumie kto sądzi tak samo daj ktoś like bynajmniej będę wiedział że do nie których to dotarło a nie którzy są też tego samego zdania co ja bardzo to motywuje serio :P...

Opublikowano

Przykro mi ale dostałeś bana na IP nie powiem ale na pewno kiedyś tak próbowałeś grać na cheatach a teraz przychodzisz po długiej przerwie i się dziwisz czemu nie możesz wejść na konto stare ani nowe mój kolega tak miał przeprowadził się zmienił neta i IP miał inne i teraz gra normalnie dalej w skilla na legalu ale nauczyło go to że nie warto oszukiwać bo to i tak kiedyś wyjdzie na jaw czy to jutro czy za parę miesięcy może lat tak więc nie warto a współczucia dla ciebie z mojej strony nie będzie ponieważ nie wierzę w takich ludzi co nie umieją grać normalnie czy to takie trudne a jak ktoś nie umi to po co wogóle się zabiera za granie w strzelanki bo ja np tego nie rozumie kto sądzi tak samo daj ktoś like bynajmniej będę wiedział że do nie których to dotarło a nie którzy są też tego samego zdania co ja bardzo to motywuje serio :P...

Lol ale padaka

Użyj jakiegoś proxy i pewnie będzie działać, jak nie to zmień hwid i git

Opublikowano

Kolego ty wiesz co napisałeś? Nie był to żaden ban tylko zwykły problem z połączeniem do serwerów sf2. Problem sam się rozwiązał po napisaniu do supportu który musiał coś podziałać w tej sprawie.

Temat do zamknięcie. Wielkie dzięki za pomoc dla  @554461402688252517908.png Smoguś oraz reszczie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...