Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fryzura

Splinder231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko !
Nie nawidze swoich wlosów są rzadkie i szybko się przetłuszcząją.Więc chce zrobić sobie o taką fryzure:

http://www.podlinski.net/2015/06/top-knot-fryzura-samuraja-wikinga-bjorn-lothbrok-haircut/

Zapuszczam już 2 msc i mam straszą szope nie daje rady chce tak jak trzeba sciąć boki i tył a z góry robić kitke ale jest problem bo  gdy robie kitke włosy nie wszystkie się związuja i kitka zamiast leżec stoi i wyglądam jak jednorożec.Mówię serio to żadenk fake może ktoś ma taką fryzure i pomoże.

Pozdrawiam

Opublikowano

Z siana niestety, ale takiej fryzury nie zrobisz, a nawet jeśli się uprzesz i uda się to i tak to słabo na rzadkim włosach wygląda. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Ja mam słabe włosy i straszne siano. U mnie np. jedynie dobrze układa się fryzura "na pedała", czyli typowa grzywa itp. z beznadziejnych włosów ciężko coś zrobić...

Opublikowano

To prawda, nie idź z modą, a z tym co da się zrobić z twoich włosów. Uwierz mi, że fryzura która pasuje do twojej twarzy jest lepsza niżeli fryzura robiona na siłę.

Skoro masz problem z utrzymaniem tego to nie rób tego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...