Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Skrypty bez bana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kilka tygodni temu wyłapałem bana. No cóż... nie uważalem i kilkuletnie konto poszło...

Trochę się już pozbierałem i chce nabyć nowe konto. I mam do was prośbę. Podajcie mi jakich skryptów można używać by nie wyłapać bana. Przydałby się jakiś lasthit, orbwalker, skille mogę rzucać sam bo tego jestem pewien że można dorwać bana za to. Wiecie... takie skrypty ktore mogę spokojnie używać bez strachu, że riot wylapie skrypt.

reklama w sygnie RMCF1902

Opublikowano

Nie ma czegos takiego, używanie tego typu programów = Ban, zawsze. Kazdy taki program jest wykrywalny raz na jakis czas, wystarczy ze przez pare sekund, gdy ty masz go odpalonego, RIot caly czas wydaje hotfixy. Tak wiec używanie BoL'a, Eb czy L# = 100% ban w przyszłości.

Opublikowano

czyli pozostaje nauczyć się grać? :) prędzej czy później musiało to nastąpić :) jakieś rady dla początkującego gracza? :) bo co z tego, że gram od dawna skoro bez bota to jestem totalna dupa :)

Opublikowano

Kazdy kto pisze ile to tma nie grał bez bana jest po prostu zwykłym kłamcą, nic wiecej. Nie graj na skryptach na mainie bo wyłapiesz bana na stówe, moze po miesiacu, a moze po roku, ale odpalisz ten program raz, i zalogujesz sie na konto, i jestes oznaczony do odstrzału. Mozesz sobie tym grac na jakis smurfach farmionych na botach czy cos, ale nie polecam na mainie, Riot jeszcze IP banów nie daje, wiec luz.
A co do rad jak sie nauczyc grac bez bota, zrób nowe konto i po prostu graj, tyle. Do 30 levela, na luzie sie nauczysz jak klikac, a doswiadczenie (czyli normalna znajomosc championów ITP) ci pozwoli jakas wyzsza dywizje wbic, tyle.

Opublikowano

Używanie skryptów jest karane. Jeżeli Cię złapią - zostaniesz ukarany, jeśli nie - grasz dalej. Używaj słabszych skryptów od zaufanych twórców z humanizerami. To zmniejszy ryzyko tego, że ktoś z graczy zobaczy je i wyśle zgłoszenie. Jak tak bardzo nie chcesz dostać znowu bana, to powinieneś zaprzestać używania programów trzecich.

Opublikowano

Kazdy kto pisze ile to tma nie grał bez bana jest po prostu zwykłym kłamcą, nic wiecej. Nie graj na skryptach na mainie bo wyłapiesz bana na stówe, moze po miesiacu, a moze po roku, ale odpalisz ten program raz, i zalogujesz sie na konto, i jestes oznaczony do odstrzału. Mozesz sobie tym grac na jakis smurfach farmionych na botach czy cos, ale nie polecam na mainie, Riot jeszcze IP banów nie daje, wiec luz.

A co do rad jak sie nauczyc grac bez bota, zrób nowe konto i po prostu graj, tyle. Do 30 levela, na luzie sie nauczysz jak klikac, a doswiadczenie (czyli normalna znajomosc championów ITP) ci pozwoli jakas wyzsza dywizje wbic, tyle.

po co mialbym byc tam developerem skoro leca bany? jak umiesz uzywac to nie dostaniesz bana

fQmhWku.png

pogadamy kiedy zrozumiesz na czym polega gra na bolu i jak to wszystko dziala

Opublikowano

Przykro mi, ale nie ma czegoś takiego jak "Skrypty za które nie można dostać bana".

Używanie programów trzecich jest zabronione i cokolwiek by to nie było to jeżeli zostanie wykryte - konto zostanie zbanowane.

giphy.gif

Opublikowano

nie za bardzo zrozumieliście mi o co chodzi... ja wiem, że za kaźżdy skrypt mozna wychaczyć bana jeśli riot sie dowie ale chodzi mi o to jak maxymalnie zminimalizować ryzyko bana. Jakich skryptów napewno nie uzywać? Bo np. takiego awarness raczej ciezko wykryć... i to mi wlasnie chodzi.

Opublikowano

nie za bardzo zrozumieliście mi o co chodzi... ja wiem, że za kaźżdy skrypt mozna wychaczyć bana jeśli riot sie dowie ale chodzi mi o to jak maxymalnie zminimalizować ryzyko bana. Jakich skryptów napewno nie uzywać? Bo np. takiego awarness raczej ciezko wykryć... i to mi wlasnie chodzi.

Wszystkie wizualne.

Wyłącz Evade - zostaw drawingsy.

RecallTrackery, Trackery, UniversalGankAlerter...

Większość ludzi rozpoznaje scriptera po Evade, dlatego jeżeli chcemy być niewidoczni, konieczną rzeczą będzie jego wyłączenie.

Unikanie postaci typu Xerath, Cassiopeia, Ryze, Fiora, Kalista, Vayne, Katarina, Syndra i innych stereotypowych championów pod skrypty.

Nie używanie żadnych widocznych exploitów typu Kalista flyhack.

Riven z humanizerem, skrypty do TF z wyłączonym R, LeBlanc, Ziggs, Lee, Gnar, Jinx humanizer, Lucian humanizer (jezeli speed combo jest wysokie).

Opublikowano

ooo, wlasnie o coś tego typu mi chodziło. Ten skrypt lb co był od zawsze w bolu wbudowany za szybki i odpada? a co to za exploit kalista flyhack? bo nie kojarze a chcialbym sie ustrzec. Generalnie skryptu np. do kalisty moge spokojnie uzywac raczej?

Opublikowano

ooo, wlasnie o coś tego typu mi chodziło. Ten skrypt lb co był od zawsze w bolu wbudowany za szybki i odpada? a co to za exploit kalista flyhack? bo nie kojarze a chcialbym sie ustrzec. Generalnie skryptu np. do kalisty moge spokojnie uzywac raczej?

Chodzi o exploity, flyhack polegał na tym że przy autoataku skakała 2 razy zamiast jeden.

Opublikowano

to moge normalnie uzywac skryptu do kalisty bez jakiegos wiekszego ryzyka?

Opublikowano

są za to jakieś bany czy nie ?

to moge normalnie uzywac skryptu do kalisty bez jakiegos wiekszego ryzyka?

Nie. Skrypty są bardzo widoczne przez perfekcyjne skoki, dokładne kalkulacje E oraz auto w na smoka czy barona.

są za to jakieś bany czy nie ?

Przeczytaj cały wątek to będzie wiedział.

Opublikowano

słuchaj... chodzi mi o wykrywalność a nie o to czy podlega karze... jeju... tak ciezko to zrozumiec?

Opublikowano

słuchaj... chodzi mi o wykrywalność a nie o to czy podlega karze..8. jeju... tak ciezko to zrozumiec?

Piszę o wykrywalności. Masz jakieś braki - większość banów pochodzi o raportów graczy. Tak ciężko to zrozumieć?

Opublikowano

no właśnie... ja wiem, że każdy skrypt grozi banem... tylko chodzi mi o to, że jeżeli np. używam skryptu do kalisty, normalny, do ataku, bez jakichś cudów to czy duża jest szansa na ban? czy kalsita wykonuje jakies nietypowe ruchy, ktore wzbudzą podejrzliwość? 

Opublikowano

no właśnie... ja wiem, że każdy skrypt grozi banem... tylko chodzi mi o to, że jeżeli np. używam skryptu do kalisty, normalny, do ataku, bez jakichś cudów to czy duża jest szansa na ban? czy kalsita wykonuje jakies nietypowe ruchy, ktore wzbudzą podejrzliwość? 

:((  :((  :((

Eh - tak, zacznijmy jeszcze raz.

Większość banów pochodzi od raportów graczy, tak? To oni wysyłają większość tego typu zgłoszeń. By zmniejszyć % bana należy omijać stereotypowych bohaterów pod skrypty, jakich wcześniej wymieniłem. Jakbyś użył tylko orbwalkingu - nie. Jak np. auto E, W, R save - tak.

Nietypowe ruchy u Kalisty -> perfekcyjne W np. w trakcie walki na smoka/barona, idealnie wykalkulowane E.

Opublikowano

Nie ma czegos takiego, używanie tego typu programów = Ban, zawsze. Kazdy taki program jest wykrywalny raz na jakis czas, wystarczy ze przez pare sekund, gdy ty masz go odpalonego, RIot caly czas wydaje hotfixy. Tak wiec używanie BoL'a, Eb czy L# = 100% ban w przyszłości.

weź nie wypowiadaj się jak gówno wiesz...

jeżeli gracz podejrzanie i ktoś cię zgłosi rito pozniej ocenia oglądając ten mecz czy masz coś czy nie....

Opublikowano

po co mialbym byc tam developerem skoro leca bany? jak umiesz uzywac to nie dostaniesz bana

fQmhWku.png

Jakieś porady w takim razie jak uzywać by nie dostać bana?

Opublikowano

fQmhWku.png

Jakieś porady w takim razie jak uzywać by nie dostać bana?

Masz odpowiedź w wątku...

Wyłącz Evade - zostaw drawingsy.

RecallTrackery, Trackery, UniversalGankAlerter...

Większość ludzi rozpoznaje scriptera po Evade, dlatego jeżeli chcemy być niewidoczni, konieczną rzeczą będzie jego wyłączenie.

Unikanie postaci typu Xerath, Cassiopeia, Ryze, Fiora, Kalista, Vayne, Katarina, Syndra i innych stereotypowych championów pod skrypty.

Nie używanie żadnych widocznych exploitów typu Kalista flyhack.

Riven z humanizerem, skrypty do TF z wyłączonym R, LeBlanc, Ziggs, Lee, Gnar, Jinx humanizer, Lucian humanizer (jezeli speed combo jest wysokie).

I będzie dobrze. I tak jest zawsze szansa na bana, to takie lotto na jakiego gracza trafisz. Jeden to zgłosi, drugi zapomni, trzeci oleje, czwarty nie zauważy... 

Każdy skrypt do championa da się zauważyć.

Opublikowano

jeżeli gracz podejrzanie i ktoś cię zgłosi rito pozniej ocenia oglądając ten mecz czy masz coś czy nie....

powieś się

@topic: nawet reportów nie trzeba, twoim zadaniem jest schować się przed logami riotu, czyli używaj randomizujących humanizerów

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...