Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do csgo

Dev+

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje sluchawek do csgo ważne aby miały jakiś wygląd i dobry dzwięk :)

100/200/300/400/500/600/700/800/900/1000 ... / 5000 - MOZE KIEDYŚ

Opublikowano

Mam jeszcze pytanie bo  mam mikrofon Blue yeti (USB) i jak podlacze sluchawki mod mikro to dzwięk bedzie lepszy czy taki sam? chodzi mi głównie o to czy nie bedzie szumów i czy bede słyszec kroki. :v

Opublikowano

Ile masz kasy? Do czego bedziesz wpinal? (chodzi mi, czy masz karte dzwiekowa jakas lepsza, czy integra tylko)

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Ile masz kasy? Do czego bedziesz wpinal? (chodzi mi, czy masz karte dzwiekowa jakas lepsza, czy integra tylko)

300+ 

Ogl chciał bym kupić SS v3 ale zastanawia mnie czy da rade bo mam lapka starego... Ale mam mikrofon na USB i zastanawia mnie czy jakos to dzwiek polepszy? Czy nie będzie tak że np nie słychac kroków w csgo itp :D

­

Opublikowano

Skoro masz mikrofon na usb to słuchawki nie muszą mieć mikrofonu?

Czy jesteś zainteresowany w robienie modyfikacji do słuchawek>

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Opublikowano

Proste, ze hyperxy, w sumie to mozesz wziac nawet takstary pro80 v2, bo to to samo powiedzmy, ano i odpowiadaj Zeciarzowi grzecznie, bo chce pomoc, a to istotne.

Opublikowano

Proste, ze hyperxy, w sumie to mozesz wziac nawet takstary pro80 v2, bo to to samo powiedzmy, ano i odpowiadaj Zeciarzowi grzecznie, bo chce pomoc, a to istotne.

Ale grzecznie odpowiadam :) 

­

Opublikowano

­

No wlasnie nie, bo nie napisales, czy moga byc w koncu bez mikrofonu, a wtedy mozna jakies lepsze wziac jak bez np, a nie, ze nie zwracac uwagi

Opublikowano

­

No wlasnie nie, bo nie napisales, czy moga byc w koncu bez mikrofonu, a wtedy mozna jakies lepsze wziac jak bez np, a nie, ze nie zwracac uwagi

Znaczy mi tam obojętnie :) może być mikrofon lub nie. 

­

Opublikowano

­

Sam byś trochę kultury zachował jak już tak na siłę starasz się poprawiać i upominać innych. 

Co samego tematu. Tak jak pisałem w PW. Hyperx Cloud, dosyć ciepłe brzmienie, świetne wykonanie, welurowe pady w zestawie i dużo akcesorii.

Dla bardzo basowego brzmienia, moim zdaniem nie nadającego się do CS'a - Takstar HD6000 - ciemny, masowy bas, wygodne pady

No i Shure SHR440, ale bez bassmodu to za nic bassu nie mają.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...