Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czekam na start, a co z sms shopem? pacc za free bedzie?

W kwestii Premium Account zastanawiam się, jeżeli był by to miałby takie profity:

- Darmowy Premium Outfit

- + 10% więcej doświadczenia

- Darmowe podróże statkami

- Promocja w cenie 10k

Co o tym myślicie, czy warto takie coś dodawać ?

Co do SMS Shop'u, składałby się z kilku podstawowych rzeczy, takich jak skull staff, focus cape itp. Dodatkowo wchodziły by w skład, Premium Outfits oraz Premium Mounts. Były by tam niemożliwe do zdobycia w grze Outfity oraz Mounty. I na koniec ostatnia zakładka czyli Inne, rzeczy jak Namelock itp.

Dodam również, że na serwerze jest możliwość zdobycia 50% Outfitów i Mountów bez wydawania gotówki. Całość misji bądź podpowiedzi znajdziecie na specjalnie przygotowanej stronie Wiki-Faleria.

I jedna, zła wiadomość. Na aktualną chwilę mam bardzo dużo rzeczy skończonych i bardzo dużo niezrobionych, co z tego wynika maksymalna liczba graczy ONLINE, jaka mogłaby grać na serwerze to ok. 80-100 osób.

Dlaczego tak a nie inaczej ?

Staram się robić wszystko porządnie i dokładnie, co sprawia, że każdy najdrobniejszy element zabiera więcej czasu, również chciałbym podkreślić to, że jest to pierwsza edycja, więc równie dobrze może być klapa a nie wielka furora.

Z czasem, po starcie i sprawdzeniu zainteresowania, Świat Falerii zacząłby się dynamiczne rozwijać, bo wtedy pojawili by się gracze i fani, dla których warto wprowadzać częste Aktualizacje.

To tyle najważniejszych informacji, które chciałem wam przekazać.

Czekam na rozważne propozycje zmian lub podpowiedzi.

Czekam na start!

Cierpliwości, wszystko idzie zgodnie z planem!

Opublikowano

czekam na start, a co z sms shopem? pacc za free bedzie?

W kwestii Premium Account zastanawiam się, jeżeli był by to miałby takie profity:

- Darmowy Premium Outfit

- + 10% więcej doświadczenia

- Darmowe podróże statkami

- Promocja w cenie 10k

Co o tym myślicie, czy warto takie coś dodawać ?

Co do SMS Shop'u, składałby się z kilku podstawowych rzeczy, takich jak skull staff, focus cape itp. Dodatkowo wchodziły by w skład, Premium Outfits oraz Premium Mounts. Były by tam niemożliwe do zdobycia w grze Outfity oraz Mounty. I na koniec ostatnia zakładka czyli Inne, rzeczy jak Namelock itp.

Dodam również, że na serwerze jest możliwość zdobycia 50% Outfitów i Mountów bez wydawania gotówki. Całość misji bądź podpowiedzi znajdziecie na specjalnie przygotowanej stronie Wiki-Faleria.

I jedna, zła wiadomość. Na aktualną chwilę mam bardzo dużo rzeczy skończonych i bardzo dużo niezrobionych, co z tego wynika maksymalna liczba graczy ONLINE, jaka mogłaby grać na serwerze to ok. 80-100 osób.

Dlaczego tak a nie inaczej ?

Staram się robić wszystko porządnie i dokładnie, co sprawia, że każdy najdrobniejszy element zabiera więcej czasu, również chciałbym podkreślić to, że jest to pierwsza edycja, więc równie dobrze może być klapa a nie wielka furora.

Z czasem, po starcie i sprawdzeniu zainteresowania, Świat Falerii zacząłby się dynamiczne rozwijać, bo wtedy pojawili by się gracze i fani, dla których warto wprowadzać częste Aktualizacje.

To tyle najważniejszych informacji, które chciałem wam przekazać.

Czekam na rozważne propozycje zmian lub podpowiedzi.

Czekam na start!

Cierpliwości, wszystko idzie zgodnie z planem!

na telanii - najpopularniejszym ots'ie teraz funkcjonuje konto premium, może exp to troche niefajne, ale tam mają mounta na zawsze + wyglądów więcej + darmowe statki 

Opublikowano

Wciąż do przodu, aktualnie praca nad stroną i misjami.

Odwiedź Faleria.eu

vaf7Qm3.png

1HPcEr5.png

bacznie przyglądam się waszym poczynaniom i co aktualizacje tematu jestem pod większym wrażeniem. Oby to był sukces! Strasznie dbacie o szczegóły, nawet na tym etapie, gdzie widać niedopracowaną stronę, wygląda ona estetycznie i bardzo ładnie! Kurde... aż się nie mogę doczekać :)

Opublikowano

Odwiedź Faleria.eu

vaf7Qm3.png

1HPcEr5.png

bacznie przyglądam się waszym poczynaniom i co aktualizacje tematu jestem pod większym wrażeniem. Oby to był sukces! Strasznie dbacie o szczegóły, nawet na tym etapie, gdzie widać niedopracowaną stronę, wygląda ona estetycznie i bardzo ładnie! Kurde... aż się nie mogę doczekać :)

To strona jest w końcu niedopracowana czy estetyczna ? Troszkę namieszałeś, jeżeli chodzi o wersję angielską dodam ją już niedługo. Dzięki za miłe słowa, takie komentarze bardzo motywują do działania!

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Odwiedź Faleria.eu

vaf7Qm3.png

1HPcEr5.png

To strona jest w końcu niedopracowana czy estetyczna ? Troszkę namieszałeś, jeżeli chodzi o wersję angielską dodam ją już niedługo. Dzięki za miłe słowa, takie komentarze bardzo motywują do działania!

Pozdrawiam ;)

Źle się zrozumieliśmy, miałem na myśli, że widać parę niedociągnięć na stronie, po komentarzach zrozumiałem, że ją dopracowujecie. Szok, bo przeważnie eta strony na ots'ach to taki klasyk i znany szablon. Tutaj widzę większą inicjatywę, gdyby ten projekt był 3 lata wstecz, mielibyście olbrzymią liczbę graczy!

Opublikowano

Źle się zrozumieliśmy, miałem na myśli, że widać parę niedociągnięć na stronie, po komentarzach zrozumiałem, że ją dopracowujecie. Szok, bo przeważnie eta strony na ots'ach to taki klasyk i znany szablon. Tutaj widzę większą inicjatywę, gdyby ten projekt był 3 lata wstecz, mielibyście olbrzymią liczbę graczy!

No to już wszystko jasne, a mógłbyś nakierować o jakie niedociągnięcia Ci chodzi ? Fakt, większość serwerów posiada gotowe strony co już się solidnie przejadło... No niestety, 3 lata temu to dopiero powstał pomysł o Falerii.

Zobaczymy z czasem co przyniesie nam ta cała praca, czy sukces czy porażkę.

Opublikowano

Gratulację za całą waszą prace ;) jeżeli pomysł o 

Faleria.eu    był 3 lata temu. To jak się już tego panowie podjęliście to myślę, że na 1 edycji to się nie skończy :) 

Trzymam kciuki żeby nie było jakiś błędów, niedociągnięć, bugów itp. :) Czekamy !!!!!

Opublikowano

nigdy jeszcze nie czekałem na jakiegokolwiek OTS'a jak na waszego.; D wyczuwam długie zimowe wieczory :D

Na prawde miło nam to słyszeć, zimą, ciepła herbata i w świat Falerii!

Gratulację za całą waszą prace ;) jeżeli pomysł o 

Faleria.eu    był 3 lata temu. To jak się już tego panowie podjęliście to myślę, że na 1 edycji to się nie skończy :) 

Trzymam kciuki żeby nie było jakiś błędów, niedociągnięć, bugów itp. :) Czekamy !!!!!

Dziekujemy bardzo, postaramy się was nie zawieść i zrobić serwer, który przyniesie wam masę frajdy!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Andarham

5Dgnqcn.png

mikZEAT.png

Powinieneś dostać bana na tym forum. Robienie takiej chęci na serwer powinno być zabronione! Wygląda pięknie ...

Opublikowano

Praca nad jednym z Questów/Eventów. Polega na tym, że raz w tygodniu uaktywniają się trzy wulkany/gejzery pod wodą. Trzeba wrzucić do nich pewne rzeczy i zdawać raporty zleceniodawcy. Nagrody to dostęp na podwodną kolonię Deeplingów i możliwość zdobycia Manta Mount.

Ciekawy czy może banalny dodatek, oceń!

Ktf1pIr.png

iIJ6fXq.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...