Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tubulary

Splinder231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko!

Znalazłem buty i mam do was pytanie odnośnie ich.Jade na wakacje do hiszpani wiadomo jakie tam są temperatury więc chce buty przewiewne i wygodne.Może ktoś z was lub z waszych znajomych ma takie buciki i może coś o nich powiedzieć.Strasznie się nimi zajarałem.

Pozdro

post-963281-0-76394700-1460559440_thumb.jpg

Opublikowano

i nie zapomnij obciąć pazurków  B)

od razu z góry piszę, nie kupuj butów z siatką, chyba że na miesiąc właśnie, bo zaraz rozwalą ci się. te tubulary co tam masz skoro ci się podobają możesz śmiało brac. 

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

Tak buty z siatką, zacznie mocniej padać albo w kałużę wejdzie i będzie sie czuł jakby w skarpetkach do morza wchodził. (Mówię o tych z pełną sitką).

Zresztą nie wiem jak wam ale mnie się takie buty nawet nie podobają :( A jeśli chcesz buty na serio na lato to może wybierz sobie jakieś fajne sportowe hm?

Doje**ł jak sosna w dzika...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...