Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

300 Ms gdzie expić?

adibdg4don

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kolega wylatuje do Uk i sprzedal mi za drobne 315 ms 

Mam takie pytanie poniewaz nigdy nie gralem takim wysokim lvl i nie wiem gdzie mam expic dla profitu prosze o pomoc mam tylko 500k i gill seta bede wdzieczny  prosze o podanie jakis innych miejsc oprocz Glooth Banditow

Opublikowano

officialra  na serpent spawnach zawsze wychodze na 0 albo -10k ,glooth bandity dobry profit ale duzo botow na oramond west jaki mniej wiecej moge miec profit na godzine??

i jeszcze prosilbym o podanie jakis expowisk gdzie szybko wbije lvl z waste oczywiscie. Dzieki

Opublikowano

Pod profit msem to Bandity , banuta ( loteria) deeplingi z thunderek ( ostroznie ) . A co do ssow jakim cudem robisz waste ? Niemozliwe , bierz z 300gmp i za reszte sd i napewno nie bedziesz miał waste.

Dodatkowo zrób demon taska ( gigantyczny profit msem chociaz nie tak duzy jak ed ) a w teamie najlepiej prison lataj.

Opublikowano

nie wiem ja zawsze mialem pecha do loota np teraz bylem na ss na goromie zwascilem 650 sd i 200smp a loot to 12k w platynach,2 medusy,towerka,k arm,noble axe  i amulet 

• 5 tygodni później...
Opublikowano

moglby ktos mi jeszcze powiedziec czym rozni sie world transfer od express transfer?? tym ze na express nie musze czekac 6 miesiecy na nastepny transfer czy jak?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...