Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vac Chaos 2.04

met94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mógłbyś bardziej łopatologicznie , Gdyż ja grając przez wyszukiwanie serwerów gram a po 2 minutach wywala z gry , Proszę Cię wyjaśnij punkt po punkcie jak i co . Z góry przepraszam i proszę o wyrozumiałość

Opublikowano

mógłbyś bardziej łopatologicznie , Gdyż ja grając przez wyszukiwanie serwerów gram a po 2 minutach wywala z gry , Proszę Cię wyjaśnij punkt po punkcie jak i co . Z góry przepraszam i proszę o wyrozumiałość

Odpalasz coda, dajesz znajdz gre, klikasz f4, zmieniasz ustawienia i klikasz f5 zeby wystartowac gre. Po chwili ludzie powinni zaczac dolaczac.

Opublikowano

nie dołączają , nie mam otwartego nat'u

To go otworz, bylo juz walkowane na forum.

http://www.mpcforum.pl/topic/126920-tut-jak-otworzyc-swoj-nat-livebox/

To jest na livebox, ale na kazdym routerze wyglada to podobnie.

Mozesz sprobowac takze uzyc komendy:

requireOpenNat "0"

Opublikowano

a przypadkiem niewiesz jak otworzyć na routerze Linksys WAP-11?

PORATUJCIE PROSZĘ !! :( :unsure:

Na kazdym routerze otwiera sie podobnie, przeczytaj to i probuj:

http://www.infinityward.com/forum/viewtopic.php?f=24&t=200500&sid=c7275600a3bf65e6ea91624ef47d0895

Opublikowano

A wiecie że ja się przekonałem na lapku kolegi, że z tym NAT`em to wcale wszędzie nie jest tak samo z tym odblokowaniem? Częściej jest wo wina portów itp, ale może być to też przez to, że bana ście dostali.

Gracz w gry z serii Call of Duty:) a_kmyklqye.png

sygnaturkak.jpg

Opublikowano

Częściej jest wo wina portów itp, ale może być to też przez to, że bana ście dostali.

No dziwne, ja mam jedno konto zbanowane i NAT jest wciaz otwarty.

Opublikowano

Wczoraj zacząłem używać Vac Chaos, dzisiaj mam juz Nat Ograniczony ... O co chodzi? wszystko mam odblokowane ;x

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Wczoraj zacząłem używać Vac Chaos, dzisiaj mam juz Nat Ograniczony ... O co chodzi? wszystko mam odblokowane ;x

Czasami gra sie zle uruchamia i wtedy masz nat ograniczony, przewaznie restart pomaga.

Opublikowano

Restartowałem steama, vac chaos, wlaczalem bez chaosa i to samo ;x

userbarwb.png

Opublikowano

Reset kompa naprawił problem.

I znowu to samo.

userbarwb.png

Opublikowano

Głupie te bambaryły wprowadzili.Nat nie nat to tylko takie idiotyczne przymulacze.

Gracz w gry z serii Call of Duty:) a_kmyklqye.png

sygnaturkak.jpg

Opublikowano

Jak zacząłem używać tego Vac Chaosa to dzisiaj: nie ma żadnych serwerów z pingiem mniejszym niz 200(ZAWSZE PRZEZ PONAD PÓŁ ROKU BYŁY!!!), Nat Ograniczony, strzelam prosto w kolesia 2 razy i klops, nic sie nie dzieje ;x, nie wiem czy to przez ten Vac Chaos, ale akurat w tym samym momencie sie złożyło.

userbarwb.png

Opublikowano

Witam. Mam problem z uruchomieniem chaosa - gdy uruchamiam go nic się nie dzieje oprócz zwiększenia się użycia procesora :mellow: a robię wszystko jak tu pisze. System Windows 7 64bity . Proszę o pomoc.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam. Mam problem z uruchomieniem chaosa - gdy uruchamiam go nic się nie dzieje oprócz zwiększenia się użycia procesora :mellow: a robię wszystko jak tu pisze. System Windows 7 64bity . Proszę o pomoc.

Mam ten sam windows i zero problemow z vac chaosem, cos jest nie tak u ciebie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Odświerzcie link proszę.

To jest stara wersja za nia na 100% dostaniesz bana. Sciagnij nowa jest w spisie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...