Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PayPal Problem

Shokei

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was, otóż mam pewien problem z dodanie karty do płatności PayPal

Chcę dodać kartę i wyskakuje mi taki komunikat: "Ta karta nie jest akceptowana. Użyj innej karty."

Dodam że moja karta to MasterCard Debetowa, wypukła z PayPass.

Będę wdzięczny za pomoc.

Poniżej SS.

post-1474996-0-80580700-1460484832_thumb.png

Opublikowano

Jest dokładnie to co pisze, ZMIEŃ KARTĘ NA INNĄ bo masz niewłaściwą kartę. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Jest dokładnie to co pisze, ZMIEŃ KARTĘ NA INNĄ bo masz niewłaściwą kartę. 

Innej już nie ma, wcześniej miałem bez paypassa i nie wypukłą i mi powiedzieli że trzeba zmienić na wypukłą z paypassem i dalej nic....

Opublikowano

Bo zmieniłeś na złą w 99% nie masz możliwości robienia na karcie transakcji elektronicznych online, problem rozwiązuj sobie sam w banku.

Dostaniesz albo nową kartę albo włączą online ale to zależy tylko od banku. Debetówki z reguły są do zakupów w sklepie  albo wybierania kasy z bankomatu i niczego więcej.

Karty kredytowe do wszystkiego i takich wymaga PayPal. 

Opublikowano

Bo zmieniłeś na złą w 99% nie masz możliwości robienia na karcie transakcji elektronicznych online, problem rozwiązuj sobie sam w banku.

Dostaniesz albo nową kartę albo włączą online ale to zależy tylko od banku. Debetówki z reguły są do zakupów w sklepie  albo wybierania kasy z bankomatu i niczego więcej.

C***a prawda. Mam ok. 20 kart debetowych w rozmaitych bankach, jak również sporo kart prepaid. I wszystkie umożliwiają płatności w internecie. Być może autor tematu ma jakieś gówno dla <18 letnich bez transakcji internetowych.

Opublikowano

Jak do niemowlaków pisać, jeśli karta nie umożliwia płatności online to choćby skały srały złotem, i darło by się mordę na cały ryj, i sikało po nogach ciepłym moczem, i tupało jeszcze nogami ze złości nie ma możliwości dodania do płatności tego typu karty.

Żadne pieprzenia głupot i rozmowy w temacie tego nie zmienią, to tylko problem do rozwiązania przez autora postu w banku którym posiada kartę. 

Problem raczej jest z człowiekiem który się upiera przy dodaniu złej karty do konta a nie z serwisem bo karty nie przyjmuje. Nie akceptuje takiej karty to nie zaakceptuje, tak sobie wybrali i tak będą mieli ( PayPal) . 

C***a prawda. Mam ok. 20 kart debetowych w rozmaitych bankach, jak również sporo kart prepaid. I wszystkie umożliwiają płatności w internecie. Być może autor tematu ma jakieś gówno dla <18 letnich bez transakcji internetowych.

To łaskawie naucz się czytać przepisy i informacje bankowe jaki są dołączone do kart a nie pisać bzdur typu ja mam to inni mają też mieć tak samo, to że masz nie świadczy o tym że wszyscy muszą mieć tak samo. Nie masz takiej samej jak on  karty MasterCard. 

Mam karty polskie i żadna z kart nie obsługuje PayPal i tym bardziej jakichkolwiek płatności online gdziekolwiek bo nie mam możliwości albo nie ustawiłem  sobie takich płatności na tych kartach. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...