Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A te ograniczenie jest na jaki okres czasu?

Aby grać więcej niż 2 (normale) gry dziennie lub grać gry rankingowe potrzebny jest zakup subskrypcji.

Resetuje się to co 1 dzień. Ile brakuje? Możesz to sprawdzić tutaj.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pobrałem tego L# i co dalej na kompie nic nie mam. Co trzeba dalej zrobić ?

Opisz dokładniej problem (lub dodaj mnie na telegramie, będzie szybciej). Kliknąłeś instaluj? Masz coś w %appdata%? Gdzie to zainstalowałeś? Tam jest folder i loader - odpalasz L# przez loader, reszta w poradniku.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Mała aktualizacja w patchu.

Lucian nie jest już tak mocny jak dawniej - jego miejsce zajmuje JInx od Seby.

Hoola Riven jest znowu najlepsza, ponieważ w patchu 6.20 skrypty Nechrito nie radzą sobie. (nie wspomaga ich ten "bug")

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja mam problem

a cure for the provided md5 hash was not found leaguesharp

https://www.joduska.me/forum/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_id=11062

https://www.joduska.me/forum/topic/240851-l-update-message/?hl=md5+hash

Po prostu jest outdated. Z tego co wyczytałem to na niektórych regionach właśnie w tym patchu powstały bardziej złożone problemy z tym błędem, ale to tylko China i Garena, a tam raczej nie grasz.

Próbowałeś wejść do gry i zaktualizować ( xD)? Jak grasz na EUW/EUNE to powinno wszystko grać.

Opublikowano

mam pytanie odnośnie konfiguracji

1.czym się kierować podczas konfiguracji skrypta?

.2 macie jakieś porady odnośnie konfiguracji ?

Opublikowano

mam pytanie odnośnie konfiguracji

1.czym się kierować podczas konfiguracji skrypta?

.2 macie jakieś porady odnośnie konfiguracji ?

Dziwne pytanie.

Konfigurujesz skrypt pod swoje potrzeby.

Uważasz, że jesteś zbyt widoczny? Zwiększasz wszelkie delaye, wyłączasz/spowalniasz evade, nie jedziesz cały czas na spacji i zmniejszasz szansę na trafienie (predykcja).

Jak przeszkadza Ci tak jak mi Q na Vayne, to wyłączasz je - proste. Chcesz używać sam R? Wyłączasz je w skrypcie.

Nie wiesz, która predykcja jest dobra? Sprawdzasz, która spełnia Twoje potrzeby - czy dobrze działa z danym skillshotem, czy jest wystarczająco szybka, czy ma dobre hit ratio...

Opublikowano

chodzi mi o ustawienia targetu jak ustawić np pod rengara żeby było dobrze, czy dobrą opcja jest ustawianie target selectu czy nie 

albo np w*****a mnie jak czyszcze linie albo jungle "V" to postać porusza mi się a jak bym chciał zeby stała w miejscu bo

Opublikowano

chodzi mi o ustawienia targetu jak ustawić np pod rengara żeby było dobrze, czy dobrą opcja jest ustawianie target selectu czy nie 

albo np w*****a mnie jak czyszcze linie albo jungle "V" to postać porusza mi się a jak bym chciał zeby stała w miejscu bo

Jak chcesz, aby stała w miejscu to najedź na postać. Nie wiem czy istnieje inna opcja, bo nigdy mi to nie przeszkadzało. 

Target select na postacie takie jak Rengar, Riven obowiązkowy.

Żeby nie robić nowego tematu, czy L# jest dalej wykrywalny i są non stop bany czy się to uspokoiło? 

Moim zdaniem to się uspokoiło. Już dawno nie było dużych banwave'ów, to samo z małymi. Kwestią są raporty - dostajesz kilka(naście?) raportów - permban. Mnie starcza konto na full odpale średnio na 3-6 miesięcy, więc pewnie dłużej byś przetrwał grając kompletnie bez evade (ew. tylko drawingsy) i postaciami tylko typu Poppy, Fiora (z wyłączonym W u obu postaci) czy też Jhin...

A czy jest wykrywalny w tym momencie to nikt nie wie. :p

Opublikowano

może napisałbyś konkretniej jak konkretnie ustawić najlepiej target

Opublikowano

może napisałbyś konkretniej jak konkretnie ustawić najlepiej target

Nie rozumiem pytania. W jakich sytuacjach, czy gdzie szukać?

Używasz go w sytuacjach, kiedy nie chcesz bić golema, tylko np. iść prosto na adc - użyjesz wtedy "only attack selected target". Jeżeli chcesz bić np. w danym momencie Poppy, bo ma z 100 HP, a nie Vayne, to odznaczasz tę opcję i musisz mieć zaznaczoną "focus selected target".

Na wypadek "gdzie szukać":

7951314800913691283535.jpeg

Opublikowano

"Bardzo dobre smite'owanie potworów poniżej platyny 3."

Leżę i Kwiczę xD

Może źle ułożone zdanie, bo z przeszłości. Zaraz je poprawię, ale fakty są dobre. Większość dżunglerów z "high elo" (tutaj przybrałem, że są to ludzie powyżej p3) są szybsi od auto smite'ów. 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jest może jakiś crack/patent na ominięcie 2 rozgrywek co jakiś czas?

Crack jest, poszukaj, ale ''na forum nie popieramy piractwa''.

SNq6Ku7.png

Opublikowano

Jest może jakiś crack/patent na ominięcie 2 rozgrywek co jakiś czas?

Crack jest, poszukaj, ale ''na forum nie popieramy piractwa''.

Możesz go tu nawet wstawić/zrobić o nim temat, jeżeli masz skan. Jest to dozwolone.

Co do cracka - nie widziałem na ten moment, bo się tym nie interesuję.

Opublikowano

Jak stoi wykrywalność leaguesharpa/bola teraz?

Podobna. Wystarczy, że dostaniesz kilka raportów i zostaniesz permanentnie zbanowany.

Banwave'u dawno nie było na żadnym z programów.

Ciekawie i treściwie to opisałeś, wszystko co powinno być zawarte znalazło się tutaj. Jestem tylko ciekaw czym się motywowałeś do napisania tego poradnika?  :v

Tobą :*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...