Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Carias

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma strony głównej + forum wygląda samo w sobie biednie, mogłeś zadbać o wszystko a tymczasem przypisujesz sobie styl na forum w którym nic nie zrobiłeś (poza dodaniem tła bo styl jest darmowy) i jeszcze prawdopodobnie korzystasz z nulleda IPB  ^^

Opublikowano

Nie ma strony głównej + forum wygląda samo w sobie biednie, mogłeś zadbać o wszystko a tymczasem przypisujesz sobie styl na forum w którym nic nie zrobiłeś (poza dodaniem tła bo styl jest darmowy) i jeszcze prawdopodobnie korzystasz z nulleda IPB ^^

Jak 3/4 serwerów posiadają nulleda. I co z tego, że nulleda bo nie rozumiem? Forum to samo tylko nie na licencji.. Znajdź mi taki skin.. Szkoda, ze graficznie był robiony przeze mnie, ale no jak to połowa mpc szczeka choć nie wie..

Opublikowano

Nie ma strony głównej + forum wygląda samo w sobie biednie, mogłeś zadbać o wszystko a tymczasem przypisujesz sobie styl na forum w którym nic nie zrobiłeś (poza dodaniem tła bo styl jest darmowy) i jeszcze prawdopodobnie korzystasz z nulleda IPB ^^

Jak 3/4 serwerów posiadają nulleda. I co z tego, że nulleda bo nie rozumiem? Forum to samo tylko nie na licencji.. Znajdź mi taki skin.. Szkoda, ze graficznie był robiony przeze mnie, ale no jak to połowa mpc szczeka choć nie wie..

Fajnie, dodałeś tylko tło. To z tego, że już to odciąga niektórych graczy. Każdy porządny projekt stać na licencję:)

Jeżeli już robisz forum na nielegalnej licencji, to zrób myBB czy coś, hehs

Opublikowano

Fajnie, dodałeś tylko tło. To z tego, że już to odciąga niektórych graczy. Każdy porządny projekt stać na licencję:)

Dodałem tylko tło, eh.. Nie chcę mi się z Toba rozmawiać bo idiota i tak nie zrozumie, a znikać się do Twojego poziomu nie mam zamiaru. Spec 2016.. Porażka

Opublikowano

Fajnie, dodałeś tylko tło. To z tego, że już to odciąga niektórych graczy. Każdy porządny projekt stać na licencję :)

Dodałem tylko tło, eh.. Nie chcę mi się z Toba rozmawiać bo idiota i tak nie zrozumie, a znikać się do Twojego poziomu nie mam zamiaru. Spec 2016.. Porażka

Jak tak patrzę na ten avatar i na te wypowiedzi- jedno przeczy drugiemu. Trochę zabrakło słówek, hm? Projektu sam od siebie nie polecam.

Opublikowano

Nie polecasz, bo kolega z klasy w tym samym czasie wypuszcza swój server? Skąd ja to znam... W takim razie idź sobie spamić gdzie indziej, bo odświeżając prezkę tylko robisz nam przysługę ; )

Opublikowano

Fajnie, dodałeś tylko tło. To z tego, że już to odciąga niektórych graczy. Każdy porządny projekt stać na licencję :)

Jak tak patrzę na ten avatar i na te wypowiedzi- jedno przeczy drugiemu. Trochę zabrakło słówek, hm? Projektu sam od siebie nie polecam.

Więc tak, nie podoba się? Nie graj, nie oceniaj, nie komentuj - Wyjdż.

PS: Darmowe odświeżanie od Ciebię :3

Żegnam.

Opublikowano

Polecam serwer, Daniel spędził przy nim masę czasu, sama prezentacja jest teraz inna, niż wcześniej. Myślę, że serwer będzie stał długi czas, nawet i przy małej ilości online + nie musicie się obawiać, że porzuci ten serwer dla jakiegoś innego.

tenor.gif

Opublikowano

Droga społeczności,
W dzisiejszym dniu rozpocznie się otwarta beta serwera, która prawdopodobnie potrwa do kolejnego piątku. Osoby, które odnajdą jak największą ilość błędów gry zostaną nagrodzone. Osoby, które założa konto w przeciągu trwania bety zostaną dodane do losowania o darmowe smocze monety. Rejestracja zostanie otwata około godziny 15 wraz z klientem. Strona została aktywowana. Serwer beta zostanie uruchomiony o 19:00

Klient:

http://carias.pl/15042016_carias.rar'>http://carias.pl/15042016_carias.rar

Klient również na:

http://carias.pl/
Opublikowano

Droga społeczności,
Beta serwer został uruchomiony. Aby zalogować się wystarczy uruchomić patchera, który znajduje się w głównym folderze gry. Aktywny kanał 1

Wiem, że tłumów nie będzie na becie jak to beta, ale może ktoś wejdzie.

Jeżeli komuś nie działa patcher (po spatchowaniu) musi zmienić z metin2.bin na metin2.exe

Opublikowano

Uwielbiam serwery od Welesa. Zawsze mam pewność o wysoki poziom rozgrywki.

Klient z bety będzie działał na oficjalnym starcie?

Nie będzie, będzie aktualizacja i ogólnie nowy klient bo wiele rzeczy jest przerabiane, modele broni, zbroi itd.

Opublikowano
<meta name="Author" content="Welnes (skyfall-studio.pl)">
Code & Scripts : Sheila^^

Podpisujesz się pod prace badara?

hahaha beka XDDDDD co za placek.

#EMERYTURA

Opublikowano
<meta name="Author" content="Welnes (skyfall-studio.pl)">
Code & Scripts : Sheila^^

Podpisujesz się pod prace badara?

Nie podpisuje bo wiele skryptów zostało przebudowanych i poprawianych. Wiem co piszę spokojnie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...