Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno zmigrowanych kont

unbandatvac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, czy jak kupiłbym zmigrowane konto (połączone z mojang.com) to czy po zmianie emailu, hasła, nicku i pytań zabezpieczających sprzedający może jakoś odzyskać konto?

76561197963952284.png

Opublikowano

Na chama zawsze mozna konto odzyskac jesli sie posiada Transaction ID. Zalezy jak je kupisz. Jak znajomemu dasz kase w reke a on zmieni dane na twoje to by mogl odzyskac. Jesli kupisz online to niby masz dowod ze kupiles konto ale nie pamietam jak Mojang reaguje na konta kupione poza ich strona. Moga pomoc odzyskac twoje konto lub moga powiedziec ze handel kontami zabroniony i zablokowac konto.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Na chama zawsze mozna konto odzyskac jesli sie posiada Transaction ID. Zalezy jak je kupisz. Jak znajomemu dasz kase w reke a on zmieni dane na twoje to by mogl odzyskac. Jesli kupisz online to niby masz dowod ze kupiles konto ale nie pamietam jak Mojang reaguje na konta kupione poza ich strona. Moga pomoc odzyskac twoje konto lub moga powiedziec ze handel kontami zabroniony i zablokowac konto.

Nikt mi nie zabrał konta, ale tak pytam, bo zamierzam kupić 3 konto taniej i sprzedać drożej i cykam się o to

76561197963952284.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...