Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona][Sprzedam] SunNight.pl | Serwer TeamSpeak 3

`.Łukasz.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Z smutkiem i żalem muszę pisać ten temat.. Niestety.. Nadszedł ten czas,

aby moja działalność z serwerem SunNight.pl zakończyła się.

Projekt SunNight.pl istnieję od 08-12-2015r. Istnieje możliwość kupna samej domeny.
 Projekt został stworzony przeze mnie a pomocnikiem był Przemek (Klass'kai)

Jest to serwer TeamSpeak 3, który nie był nigdzie reklamowany a sam potrafił w ciągu 5 miesięcy osiągnąć rekord online aż 72. Z dnia na dzień serwer rozwija się na dużym poziomie. Serwer posiada również ogromnego fanpage:

https://www.facebook.com/SunNightPL-Server-TeamSpeak3-1052643538097168/?ref=bookmarks

Cena: Do negocjacji

Opublikowano

Team Speak polecam jak najbardziej. Jest dobrze zrobiony, estetycznie, ma mbota, music boty itp.

Ale nie polecam ze względu na sprzedawca/ właściciela/ autora tego tematu. Jest nie miły i arogancki. Zaczął mnie wyzywać od debili itp. Wmawiał mi że, jestem debilem i mnie zna, że coś mu tam zrobiłem, i wie jakie mam zamiary. Chociaż ja nie znam tej osoby. Ciągle mi wmawia że i tam wie kim jestem, powtarzam mu, że go nie znam, a on swoje.

Jeżeli ktoś chce dowody to zapraszam na Pw.

EDIT

Pisz sobie co tam chcesz, napisz kim według Ciebie jestem, Nie znam Cię i  nigdy nie miałem z Tobą kontaktu.

Opublikowano

Team Speak polecam jak najbardziej. Jest dobrze zrobiony, estetycznie, ma mbota, music boty itp.

Ale nie polecam ze względu na sprzedawca/ właściciela/ autora tego tematu. Jest nie miły i arogancki. Zaczął mnie wyzywać od debili itp. Wmawiał mi że, jestem debilem i mnie zna, że coś mu tam zrobiłem, i wie jakie mam zamiary. Chociaż ja nie znam tej osoby. Ciągle mi wmawia że i tam wie kim jestem, powtarzam mu, że go nie znam, a on swoje.

Niestety znam Cię troszkę i pamięć mam dobrą. Nie będę się tutaj rozpisywał dlaczego tak tego Pana potraktowałem, takie osoby trzeba tak traktować. Jak sobie przypomnisz to będziesz wiedział dlaczego tak Cię potraktowałem.

Opublikowano

Niestety znam Cię troszkę i pamięć mam dobrą. Nie będę się tutaj rozpisywał dlaczego tak tego Pana potraktowałem, takie osoby trzeba tak traktować. Jak sobie przypomnisz to będziesz wiedział dlaczego tak Cię potraktowałem.

Ja Cię ładnie rozpisałem co o Tobie myślę i dlaczego Ci cię tak oceniłem. Ty nie masz nic na mnie " Słowa są puste" nikomu nic nie w mówisz na mój temat. Dlaczego?

Po pierwsze nie masz dowodów. Po drugie nie znam Cię, a Ty wmawiasz sobie jakieś bzdury, i nawet nie umiesz wytłumaczyć co Ci takie zrobiłem. Nie masz odwagi porozmawiać na ts3.

EDIT V1

Przepraszam za spam w dziale, ale tak tego nie zostawię.

EDIT V2

Zapraszam na ts3. Aby to wyjaśnić. Na gg ip wysłałem.

Opublikowano

Ja Cię ładnie rozpisałem co o Tobie myślę i dlaczego Ci cię tak oceniłem. Ty nie masz nic na mnie " Słowa są puste" nikomu nic nie w mówisz na mój temat. Dlaczego?

Po pierwsze nie masz dowodów. Po drugie nie znam Cię, a Ty wmawiasz sobie jakieś bzdury, i nawet nie umiesz wytłumaczyć co Ci takie zrobiłem. Nie masz odwagi porozmawiać na ts3.

EDIT

Przepraszam za spam w dziale, ale tak tego nie zostawię.

Witam,

Niestety, jestem osoba która swoje sprawy załatwiam sam.. Nie rozgłaszam tego wszędzie i nie psuje opinii.. Jeszcze masz celność pisać że mnie nie polecasz bo Cię nie słusznie potraktowałem? Szkoda mi Cię ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...