Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Email nie dochodzi co zrobic gity

xEnghet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo piekne panienki i gitow. Bym se pogral w mc po 4 latach, ale unlucky nie znam hasla, a email na ktorym bylo konto zarejestrowane byl usuniety 2 razy. Email sobie zrobilem z takim samym ID 2 razy i nic nie dochodzi :/ Coraz bardziej chcica na mc mnie bierze, ale za uja email mi nie przychodzi i nie moge se zmienic super skinka. Jak macie jakies pomysly co zrobic zeby doszedl mi email ktory jest nowy, lub jak odzyskac acc to super. Tego code co  sie mc aktywuje to nie mam, bo kupilem mc jak beta wyszla wiec watpie ze posiadam D:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli o to chodzi, to ja nie zmieniałem emailu i wiadomości również mi nie dochodzą, ponieważ chciałem zmienić te tajemnicze pytania ;(

Może mojang przestał odpisywać na niektóre wiadomości >?

Opublikowano

"Pewni" Youtuberzy kiedyś scamowali ludzi na paczkach z modami, zdobywali hasła i maile, napisz do supportu ( https://help.mojang.com/ ) jeżeli oni nie pomogą a na 100% znasz mail,hasło to bd trzeba kupić nowe konto za 70 zł :D

Moje osiągnięcia życiowe:

✖ 25 ✖ 100 ✖ 250 ✖ 500 ✖ 1000 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...